Închide meniul

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Anunțul făcut la miezul nopții

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2022, 0:42

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Anunțul făcut la miezul nopții

Gigi Becali a dezvăluit lista posibililor antrenori de la FCSB

Gigi Becali, anunţ după plecarea lui Nicolae Dică / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a avut prima reacție și a decis ce se întâmplă cu Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB, scor 2-1, din etapa a 11-a a Ligii 1. Patronul roș-albaștrilor a avut un mesaj categoric după ce echipa lui a ajuns la 6 meciuri la rând fără victorie, în toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera este decis să se bazeze în continuare pe Nicolae Dică. Nu vrea să îl demită și e încrezător că fostul atacant al vicecampioanei va redresa echipa.

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Nicolae Dică, după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Nu, tată, nu am nicio treabă cu Dică. Am încredere că echipa își va reveni, de asta sunt așa relaxat.

Dacă câștigăm cu Petrolul și alea 2 meciuri, putem urca chiar pe locul 5. Dacă o să câștigăm 6 meciuri la rând, vine și Omrani, o să fie și altceva„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

A fost meci spectaculos în Bănie. Bogdan Mitrea a deschis scorul în minutul 32, din penalty. FCSB a egalat tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 45+6, prin Andrea Compagno. Trupa lui Rădoi a obținut victoria după autogolul de „cascadorii râsului” semnat de Răzvan Oaidă în minutul 66.

Reclamă

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1 după 11 etape

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasamentu. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fostu ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali.

Pe ce loc e FCSB
FCSB, pe locul 14 în Liga 1

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno: „Mai bine nu ne uităm la clasament!”

Andrea Compagno se teme că FCSB ar putea ieși din cursa pentru titlu încă de la finalul sezonului regulat. Atacantul italian, transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție categorică la finalul partidei.

Mă gândesc doar că echipa mea a pierdut un meci important pentru noi, nu pentru celelalte lucruri.

E o perioadă foarte slabă pentru noi și când jucăm bine, și când nu jucăm prea bine, punctele nu vin. Trebuie să muncim, să dăm totul la antrenament. Sper să fim mai puternici după pauza competițională. Sigur că putem mai bine, avem jucători cu calitate mare, dar trebuie să facem puțin mai mult.

Sincer nu mă uit pe clasament, mă uit la fiecare meci. Trebuie să aducem prima victorie, acum e mai bine să nu ne uităm! Dacă nu schimbăm, dacă nu dăm 100%, mai mult, sigur (n.r. că pot rata play-off-ul). Trebuie să schimbăm ceva.

Trebuia să fie puțin mai multă atenție. La mine e clar penalty-ul, nu am înțeles de ce a avut nevoie de tot timpul ăsta, e penalty! Nu am înțeles pentru ce a mai ascultat 5-6 meciuri„, a declarat Andrea Compagno.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și