Închide meniul

Gigi Becali a criticat trei jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: ”Toate mingile le-a pierdut”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 8:25

Gigi Becali a criticat trei jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-1: ”Toate mingile le-a pierdut”

Gigi Becali poate pregăti transferul iernii, după ce Arnold Garita a marcat în UTA - FC Argeş

Gigi Becali, la palat / Hepta

Gigi Becali a criticat trei jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Florinel Coman, Denis Haruț și Joonas Tamm nu au scăpat de furia patronului roș-albaștrilor, după meciul slab făcut în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut cu 2-1 meciul cu oltenii și e extrem de departe de locurile de play-off, la opt puncte de Sepsi, având într-adevăr și două meciuri mai puține disputate.

Gigi Becali a criticat trei jucători după Universitatea Craiova – FCSB 2-1

”Noi am avut Coman… toate mingile le-a pierdut. Apoi Tamm. După l-am avut pe Haruț, el săracul nu era. Dacă nu a jucat, antrenorul care l-a băgat e de vină. Acum dacă vorbim de 11 metri, noi am mai avut încă două la Compagno”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Pe de altă parte, chiar dacă a ajuns la 6 meciuri fără victorie în toate competițiile, Nicolae Dică e în afara oricărui pericol. Cel puțin așa susține Gigi Becali, care nu vrea să îl demită și e încrezător că fostul atacant al vicecampioanei va redresa echipa.

Gigi Becali a decis ce se întâmplă cu Nicolae Dică

„Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Nu, tată, nu am nicio treabă cu Dică. Am încredere că echipa își va reveni, de asta sunt așa relaxat.

Reclamă

Dacă câștigăm cu Petrolul și alea 2 meciuri, putem urca chiar pe locul 5. Dacă o să câștigăm 6 meciuri la rând, vine și Omrani, o să fie și altceva„, a mai declarat Gigi Becali.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off!

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno se teme că FCSB ar putea ieși din cursa pentru titlu încă de la finalul sezonului regulat. Atacantul italian, transferat cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție categorică la finalul partidei.

„Mă gândesc doar că echipa mea a pierdut un meci important pentru noi, nu pentru celelalte lucruri.

E o perioadă foarte slabă pentru noi și când jucăm bine, și când nu jucăm prea bine, punctele nu vin. Trebuie să muncim, să dăm totul la antrenament. Sper să fim mai puternici după pauza competițională. Sigur că putem mai bine, avem jucători cu calitate mare, dar trebuie să facem puțin mai mult.

Sincer nu mă uit pe clasament, mă uit la fiecare meci. Trebuie să aducem prima victorie, acum e mai bine să nu ne uităm! Dacă nu schimbăm, dacă nu dăm 100%, mai mult, sigur (n.r. că pot rata play-off-ul). Trebuie să schimbăm ceva.

Trebuia să fie puțin mai multă atenție. La mine e clar penalty-ul, nu am înțeles de ce a avut nevoie de tot timpul ăsta, e penalty! Nu am înțeles pentru ce a mai ascultat 5-6 meciuri„, a declarat Andrea Compagno.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – FCSB 2-1
  • FCSB, 6 meciuri fără victorie în toate competițiile

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și