Închide meniul

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul uriaş cu Neluţu Varga. „Să bage zeci de milioane sau să crească jucători”

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 15:34

Reclamă
Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul uriaş cu Neluţu Varga. „Să bage zeci de milioane sau să crească jucători

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul uriaş cu Neluţu Varga.

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul uriaş cu Neluţu Varga. Fostul şef de la Ligă consideră că „Bursucul” are cel mai mare merit pentru câştigarea celor 4 titluri cu ardelenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga susţine că e pregătit să îi plătească 400.000 de euro lui Dan Petrescu pentru a-l da afară de la CFR. În locul lui, e aşteptat Cosmin Contra.

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu

„Mai văd că unii îl critică pe Dan Petrescu. Oameni buni, dacă nici Dan Petrescu nu e antrenor, atunci eu nu mă mai pricep la fotbal!

Ăla e antrenor, țineți minte ce vă spun! A făcut din rahat bici! Să bage zeci de milioane sau să crească jucători, câți jucători a crescut CFR-ul în ultimii 20 de ani în centrul de copii?”, a spus Dragomir, citat de gsp.ro.

Neluţu Varga, scandal uriaş cu Dan Petrescu

Neluţu Varga şi Dan Petrescu au ajuns la o ruptură totală. Patronul campioanei CFR Cluj a răbufnit după ce Bursucul a avut o conferinţă de presă incendiară prin care i-a desfiinţat pe cei din conducerea ardelenilor. Astfel, e foarte posibil ca Argeş – CFR Cluj să fie ultimul meci din acest mandat pentru fostul mare jucător al Generaţiei de Aur.

Reclamă

”Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid. Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum

Când am revenit a treia oară la echipă, în vara lui 2021, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari, care nici nu jucau prea bine, nu făceau nimic pentru club, și am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate. Am redus bugetul, am câștigat campionatul, am ajuns în grupe. Dacă aici vine însă un arbitru și nu-mi dă gol și trei penalty-uri cu Sivasspor, ce pot să fac? Eu sunt de vină? Nu mi se pare corect! Toată lumea să strige ce vrea, dar rezultatele vorbesc pentru mine”, a spus Varga, citat de playsport.ro.

Cosmin Contra, posibil înlocuitor al lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Cosmin Contra ar putea să fie înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul Neluțu Varga și-a făcut planurile pentru plecarea „Bursucului” din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Contra a fost aproape să ajungă la CFR Cluj și în 2020, tot după o plecare a lui Dan Petrescu. Nu s-a înțeles însă atunci cu Neluțu Varga, iar în Gruia a ajuns Edi Iordănescu, cel care a adus titlul la finalul sezonului.

Ca Dan Petrescu să plece, Neluțu Varga ar trebuie să achite clauza de 400.000 de euro pentru rezilierea contractului. Tehnicianul și-ar dori cel puțin jumătate din această sumă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și