Închide meniul

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul uriaş cu Neluţu Varga. „Să bage zeci de milioane sau să crească jucători”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 15:34

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul uriaş cu Neluţu Varga. „Să bage zeci de milioane sau să crească jucători

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul uriaş cu Neluţu Varga.

Dan Petrescu, la finalul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu, în scandalul uriaş cu Neluţu Varga. Fostul şef de la Ligă consideră că „Bursucul” are cel mai mare merit pentru câştigarea celor 4 titluri cu ardelenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga susţine că e pregătit să îi plătească 400.000 de euro lui Dan Petrescu pentru a-l da afară de la CFR. În locul lui, e aşteptat Cosmin Contra.

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Dan Petrescu

„Mai văd că unii îl critică pe Dan Petrescu. Oameni buni, dacă nici Dan Petrescu nu e antrenor, atunci eu nu mă mai pricep la fotbal!

Ăla e antrenor, țineți minte ce vă spun! A făcut din rahat bici! Să bage zeci de milioane sau să crească jucători, câți jucători a crescut CFR-ul în ultimii 20 de ani în centrul de copii?”, a spus Dragomir, citat de gsp.ro.

Neluţu Varga, scandal uriaş cu Dan Petrescu

Neluţu Varga şi Dan Petrescu au ajuns la o ruptură totală. Patronul campioanei CFR Cluj a răbufnit după ce Bursucul a avut o conferinţă de presă incendiară prin care i-a desfiinţat pe cei din conducerea ardelenilor. Astfel, e foarte posibil ca Argeş – CFR Cluj să fie ultimul meci din acest mandat pentru fostul mare jucător al Generaţiei de Aur.

Reclamă

”Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid. Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum

Când am revenit a treia oară la echipă, în vara lui 2021, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari, care nici nu jucau prea bine, nu făceau nimic pentru club, și am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate. Am redus bugetul, am câștigat campionatul, am ajuns în grupe. Dacă aici vine însă un arbitru și nu-mi dă gol și trei penalty-uri cu Sivasspor, ce pot să fac? Eu sunt de vină? Nu mi se pare corect! Toată lumea să strige ce vrea, dar rezultatele vorbesc pentru mine”, a spus Varga, citat de playsport.ro.

Cosmin Contra, posibil înlocuitor al lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Cosmin Contra ar putea să fie înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul Neluțu Varga și-a făcut planurile pentru plecarea „Bursucului” din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Contra a fost aproape să ajungă la CFR Cluj și în 2020, tot după o plecare a lui Dan Petrescu. Nu s-a înțeles însă atunci cu Neluțu Varga, iar în Gruia a ajuns Edi Iordănescu, cel care a adus titlul la finalul sezonului.

Ca Dan Petrescu să plece, Neluțu Varga ar trebuie să achite clauza de 400.000 de euro pentru rezilierea contractului. Tehnicianul și-ar dori cel puțin jumătate din această sumă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și