Închide meniul

Neluţu Varga şi Dan Petrescu, ruptură totală! „Bursucul” e pe făraş la CFR: „Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 13:15

Neluţu Varga şi Dan Petrescu, ruptură totală! „Bursucul e pe făraş la CFR: „Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii

Neluţu Varga pune presiune

Neluţu Varga, cuvinte uriaşe despre Dan Petrescu / Hepta

Neluţu Varga şi Dan Petrescu au ajuns la o ruptură totală. Patronul campioanei CFR Cluj a răbufnit după ce Bursucul a avut o conferinţă de presă incendiară prin care i-a desfiinţat pe cei din conducerea ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Varga lasă de înţeles clar că nu se va lovi de clauza de reziliere de 400.000 de euro pe care Petrescu o are în contract. Astfel, e foarte posibil ca Argeş – CFR Cluj să fie ultimul meci din acest mandat pentru fostul mare jucător al Generaţiei de Aur.

Neluţu Varga şi Dan Petrescu, ruptură totală

”Dragostea cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii. Nu voi fi rigid. Bate câmpii! I-am făcut absolut toate poftele și singurul lucru care mă interesa erau rezultatele. Până acum, nici măcar salariul lui nu și l-a câștigat din performanțele acestui sezon. Dacă ne raportăm la bugetul clubului, e o discrepanță serioasă între ce a adus prin rezultate și ce cheltuim. Firește că sunt nu nemulțumit, ci foarte nemulțumit! Cum să mă simt altfel când am băgat atâția bani în jucători și ajungem să pierdem în Conference League cu ciuca bătăilor? E ceva care nu mai funcționează. S-a instaurat un blocaj pe care nu mi-l explic acum

Când am revenit a treia oară la echipă, în vara lui 2021, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari, care nici nu jucau prea bine, nu făceau nimic pentru club, și am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate. Am redus bugetul, am câștigat campionatul, am ajuns în grupe. Dacă aici vine însă un arbitru și nu-mi dă gol și trei penalty-uri cu Sivasspor, ce pot să fac? Eu sunt de vină? Nu mi se pare corect! Toată lumea să strige ce vrea, dar rezultatele vorbesc pentru mine”, a spus Varga, citat de playsport.ro.

Dan Petrescu, conferinţă incendiară la CFR

Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă incendiară, înaintea meciului cu FC Argeş. „Bursucul” a criticat pe toată lumea şi a anunţat că va avea marţi o întâlnire decisivă cu patronul Neluţu Varga.

Reclamă

„Nu înţeleg de unde vine această presiune. Când am revenit la echipă, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari şi care nici nu jucau prea bine şi nici nu făceau nimic pentru club. Am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate, poate chiar mai mici.

Am redus şi bugetul, am câştigat campionatul, am ajuns şi în grupele Conference League şi dacă în grupe vine un arbitru şi nu îmi dă gol şi trei penalty-uri, ce pot să fac? Nu e corect. Toată lumea poate striga ce vrea. Rezultatele vorbesc pentru mine de când am venit.

Noi nu am cheltuit milioanele altor echipe care sunt în spate. În condiţiile actuale, nu se mai poate continua. Clubul trebuie să mă susţine. Eu vorbesc în faţă, nu pe la spate. L-am sunat pe patron şi i-am spus să ne vedem după meciul cu Piteşti, pentru că sunt bărbat eu. Indiferent ce se va întâmpla, voi rămâne cel mai bun antrenor din istoria clubului. Nu o să schimbe nici peste o mie de ani. Sunt mândru de ce am făcut, nu mi-e frică de nimeni. Nimeni nu poate face ce am făcut eu la CFR Cluj. Eu mai am contract.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă cineva vrea să nu mai stau, să-mi zică. Nu e o problemă. Eu vreau să continui la CFR. Pentru un meci pierdut acasă, se schimbă valoarea mea? Am dat noi pe cineva un milion de euro? Am dat noi 3 milioane de euro, cum au dat alţii? Alţii, care vor răul clubului, se infiltrează şi fac rău clubului. Şi ceilalţi fac ca ei.

Lasă să piardă campionatul CFR dacă sunt proşti. Asta fac acum, sunt proşti toţi de aici, că pierdem campionatul. Dacă sunt inteligenţi, ei văd şi ştiu cine e antrenorul Dan Petrescu. Ştiu cine e omul Dan Petrescu. Nu ţin de banii de la CFR. Vreau să mă întâlnesc marţi cu patronul. Eu pentru el am venit. A venit după mine în China. Dacă plec, după o lună iar mă sună. Am mai văzut filmul ăsta.

Nu am prieteni în fotbal. Doar pe Hagi îl am. Să îmi spună dacă mă mai vrea sau nu. Dacă nu are încredere în mine, de ce să mai stau aici? Peste tot, îi aduc şi îi dau afară, la Craiova, la FCSB. Îi ia şi îi dă afară pe toţi. Să facă aşa şi aici, dacă aşa vor şi se simt bine”, a spus Petrescu, la conferinţa de presă.

Cosmin Contra, posibil înlocuitor al lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Cosmin Contra ar putea să fie înlocuitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul Neluțu Varga și-a făcut planurile pentru plecarea „Bursucului” din Gruia.

Contra a fost aproape să ajungă la CFR Cluj și în 2020, tot după o plecare a lui Dan Petrescu. Nu s-a înțeles însă atunci cu Neluțu Varga, iar în Gruia a ajuns Edi Iordănescu, cel care a adus titlul la finalul sezonului.

Ca Dan Petrescu să plece, Neluțu Varga ar trebuie să achite clauza de 400.000 de euro pentru rezilierea contractului. Tehnicianul și-ar dori cel puțin jumătate din această sumă.

 

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și