Închide meniul

Nicolae Stanciu, gata să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chricheş: „Sunt pregătit mereu”

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 16:48

Reclamă
Nicolae Stanciu, gata să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chricheş: „Sunt pregătit mereu

Nicolae Stanciu, pregătit pentru rolul de lider de la echipa naţională, în locul lui Vlad Chiricheş

Nicolae Stanciu, în tricoul naționalei României / Profimedia

Nicolae Stanciu s-a declarat pregătit să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chiricheş. Finlanda – România, partida din grupele Ligii Naţiunilor, e vineri, de la 21:45, în exclusivitatea pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a revenit la echipa naţională, după ce la meciurile din luna iunie nu a fost convocat. Acesta va fi unul dintre liderii grupului pentru meciurile din această lună, cu Finlanda şi Bosnia, în lipsa căpitanului Vlad Chricheş, care s-a accidentat duminică.

Nicolae Stanciu, gata să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chiricheş

Nicolae Stanciu regretă faptul că Vlad Chiricheş nu va mai putea evolua la echipa naţională, în această campanie. Fundaşul a suferit o accidentare cu câteva zile înainte de a se alătura lotului condus de Edi Iordănescu.

Nicolae Stanciu mărturiseşte că este pregătit să fie liderul din teren şi din vestiar al „tricolorilor”, declarând că pe jucătorii tineri mereu i-a ajutat, de-a lungul anilor.

„Sunt pregătit mereu. Am un respect enorm pentru Vlad, el este liderul, îmi pare foarte rău că nu va ajunge, este o pierdere imensă. Am făcut lucrul acesta de mai mulţi ani, de fiecare dată când veneau jucători tineri, ştiau că se pot baza pe mine. Mereu am fost alături de ei, am încercat să ajut pe toată lumea”, a declarat Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru frf.ro.

Reclamă

Ce spune Nicolae Stanciu, despre revenirea la echipa naţională

Nicolae Stanciu a fost din nou convocat la echipa naţională, după ce la acţiunea din luna iunie, prima sub comanda lui Edi Iordănescu, nu a fost chemat.

Astfel, mijlocaşul a explicat cum s-a ajuns la decizia de a nu fi convocat la începutul verii, declarând că a purtat constant discuţi cu selecţionerul Edi Iordănescu.

„A explicat şi Mister atunci. Au existat discuţii cu echipa naţională. Eu nu aveam niciun meci jucat până la acea acţiune. S-a decis de comun acord să rămân acolo, şi la următoarea acţiune să fiu convocat.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit destul de des, nu doar acum, ci şi în iunie, atunci nu s-a putut. Mă bucur să acum sunt aici. Abia aştept să lucrăm împreună”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Întrebat şi despre şansele pe care România le are să se califice la turneul final din 2024, Stanciu a răspuns fără ezitare că „tricolorii” vor da maximum pentru a obţine acest fapt, după două campanii ratate.

„Vin jucători noi, tineri. Împreună trebuie să facem un grup unit, să formăm acea maturitate, pentru că cei tineri trebuie integraţi. La acţiunile din acest an, au văzut şi ei ce înseamnă să fii la echipa naţională. La anul, cu siguranţă astă e obiectivul, să fim la un turneu final. Am încredere că vom reuşi, chiar dacă fanii naţionalei nu mai au încredere că putem reuşi”, a mai spus Stanciu.

Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României

Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României. Căpitanul naţionalei României s-a accidentat în partida pe care Cremonese a pierdut-o cu Lazio, scor 0-4.

Edi Iordănescu s-a decis şi l-a adus pe fundaşul celor de la Universitatea Craiova, Bogdan Mitrea. Acesta vine cu un moral bun după ce a reuşit să marcheze în partida cu FCSB.

„După accidentarea suferită duminică de Vlad Chiricheș la echipa de club, staff-ul naționalei a decis să îl cheme pe fundașul Universității Craiova, Bogdan Mitrea. Jucătorul se va alătura tricolorilor în cursul zilei, revenind la echipa națională după aproape doi ani. Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020„, a anunţat frf.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și