Închide meniul
NEWS ALERT

Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României. Finlanda – România e vineri, pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 septembrie 2022, 14:20

Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României. Finlanda – România e vineri, pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Bogdan Mitrea a fost convocat în locul lui Vlad Chiricheş la echipa naţională

Sursa foto: frf.ro

Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României. Căpitanul naţionalei României s-a accidentat în partida pe care Cremonese a pierdut-o cu Lazio, scor 0-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu s-a decis şi l-a adus pe fundaşul celor de la Universitatea Craiova, Bogdan Mitrea. Acesta vine cu un moral bun după ce a reuşit să marcheze în partida cu FCSB.

Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României

După accidentarea suferită duminică de Vlad Chiricheș la echipa de club, staff-ul naționalei a decis să îl cheme pe fundașul Universității Craiova, Bogdan Mitrea. Jucătorul se va alătura tricolorilor în cursul zilei, revenind la echipa națională după aproape doi ani. Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020„, a anunţat frf.ro.

Vlad Chiricheș s-a accidentat în Cremonese – Lazio 0-4

Fundașul de 32 de ani s-a accidentat în meciul dintre Cremonese și Lazio, scor 0-4, din Serie A și nu va putea fi recuperat în timp util pentru partidele „tricolorilor” din această lună.

Finlanda – România se joacă vineri, de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate la Antena 1 și AntenaPLAY.

Reclamă

Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale, a suferit o accidentare în timpul meciului Cremonese – Lazio, din etapa a șaptea din Serie A.

Chiricheș a început meciul ca titular, însă nu a rezistat pe teren decât 28 de minute. Românul a acuzat probleme medicale și a fost schimbat cu Bianchetti.

„Căpitanul primei reprezentative nu va putea fi alături de colegii săi pentru ultimele două meciuri din Liga Națiunilor. Vlad a rezistat pe gazon doar 26 de minute în meciul pe care formația sa, Cremonese, l-a disputat cu Lazio.

Reclamă 4 / 0/3

Chiricheș a acuzat o leziune musculară, iar un prim verdict venit în urmă cu câteva minute a făcut ca staff-ul medical al Echipei Națională să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia și Herțegovina.

Selecționerul Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, va decide în următoarele ore pe cine va chema pentru a-l înlocui în lot pe Vlad Chiricheș.

Echipa națională a României îi dorește recuperare rapidă lui Vlad! Te așteptăm la următoarele partide!”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia

Edi Iordănescu a anunţat lotul pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia! Tudor Băluţă este cea mai mare surpriză a selecţionerului, în timp ce FCSB are patru jucători: Ștefan Târnovanu, Darius Olaru, Andrei Cordea şi Florinel Coman.

  • Portari: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);
  • Fundaşi: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0); Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova)
  • Mijlocaşi: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);
  • Atacanţi: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).
Recomandări
  • Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și