Închide meniul

Nicolae Stanciu, gata să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chricheş: „Sunt pregătit mereu”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2022, 16:48

Nicolae Stanciu, gata să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chricheş: „Sunt pregătit mereu

Nicolae Stanciu, pregătit pentru rolul de lider de la echipa naţională, în locul lui Vlad Chiricheş

Nicolae Stanciu, în tricoul naționalei României / Profimedia

Nicolae Stanciu s-a declarat pregătit să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chiricheş. Finlanda – România, partida din grupele Ligii Naţiunilor, e vineri, de la 21:45, în exclusivitatea pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a revenit la echipa naţională, după ce la meciurile din luna iunie nu a fost convocat. Acesta va fi unul dintre liderii grupului pentru meciurile din această lună, cu Finlanda şi Bosnia, în lipsa căpitanului Vlad Chricheş, care s-a accidentat duminică.

Nicolae Stanciu, gata să-şi asume rolul de lider la echipa naţională, în lipsa lui Vlad Chiricheş

Nicolae Stanciu regretă faptul că Vlad Chiricheş nu va mai putea evolua la echipa naţională, în această campanie. Fundaşul a suferit o accidentare cu câteva zile înainte de a se alătura lotului condus de Edi Iordănescu.

Nicolae Stanciu mărturiseşte că este pregătit să fie liderul din teren şi din vestiar al „tricolorilor”, declarând că pe jucătorii tineri mereu i-a ajutat, de-a lungul anilor.

„Sunt pregătit mereu. Am un respect enorm pentru Vlad, el este liderul, îmi pare foarte rău că nu va ajunge, este o pierdere imensă. Am făcut lucrul acesta de mai mulţi ani, de fiecare dată când veneau jucători tineri, ştiau că se pot baza pe mine. Mereu am fost alături de ei, am încercat să ajut pe toată lumea”, a declarat Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru frf.ro.

Reclamă

Ce spune Nicolae Stanciu, despre revenirea la echipa naţională

Nicolae Stanciu a fost din nou convocat la echipa naţională, după ce la acţiunea din luna iunie, prima sub comanda lui Edi Iordănescu, nu a fost chemat.

Astfel, mijlocaşul a explicat cum s-a ajuns la decizia de a nu fi convocat la începutul verii, declarând că a purtat constant discuţi cu selecţionerul Edi Iordănescu.

„A explicat şi Mister atunci. Au existat discuţii cu echipa naţională. Eu nu aveam niciun meci jucat până la acea acţiune. S-a decis de comun acord să rămân acolo, şi la următoarea acţiune să fiu convocat.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit destul de des, nu doar acum, ci şi în iunie, atunci nu s-a putut. Mă bucur să acum sunt aici. Abia aştept să lucrăm împreună”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Întrebat şi despre şansele pe care România le are să se califice la turneul final din 2024, Stanciu a răspuns fără ezitare că „tricolorii” vor da maximum pentru a obţine acest fapt, după două campanii ratate.

„Vin jucători noi, tineri. Împreună trebuie să facem un grup unit, să formăm acea maturitate, pentru că cei tineri trebuie integraţi. La acţiunile din acest an, au văzut şi ei ce înseamnă să fii la echipa naţională. La anul, cu siguranţă astă e obiectivul, să fim la un turneu final. Am încredere că vom reuşi, chiar dacă fanii naţionalei nu mai au încredere că putem reuşi”, a mai spus Stanciu.

Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României

Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Vlad Chiricheş la naţionala României. Căpitanul naţionalei României s-a accidentat în partida pe care Cremonese a pierdut-o cu Lazio, scor 0-4.

Edi Iordănescu s-a decis şi l-a adus pe fundaşul celor de la Universitatea Craiova, Bogdan Mitrea. Acesta vine cu un moral bun după ce a reuşit să marcheze în partida cu FCSB.

„După accidentarea suferită duminică de Vlad Chiricheș la echipa de club, staff-ul naționalei a decis să îl cheme pe fundașul Universității Craiova, Bogdan Mitrea. Jucătorul se va alătura tricolorilor în cursul zilei, revenind la echipa națională după aproape doi ani. Precedenta lui convocare a fost în noiembrie 2020„, a anunţat frf.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și