Închide meniul

Gigi Becali, pregătit să mai facă un transfer pentru a o readuce pe FCSB în lupta pentru titlu. Ce aşteaptă să se întâmple pentru a muta decisiv

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2022, 19:00

Gigi Becali, pregătit să mai facă un transfer pentru a o readuce pe FCSB în lupta pentru titlu. Ce aşteaptă să se întâmple pentru a muta decisiv

Gigi Becali, pregătit să mai facă un transfer pentru a o readuce pe FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat că este pregătit să mai facă un transfer la FCSB. Patronul vicecampioanei României a pus însă o condiţie pentru a continua să îi aducă jucători lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1, după 11 etape. Roş-albaştrii tocmai au fost învinşi şi în Bănie, de Universitatea Craiova, scor 1-2. Becali nu îşi pierde speranţa şi a dezvăluit că e gata să aducă noi întăriri la echipă.

Gigi Becali, pregătit să mai facă un transfer pentru a o readuce pe FCSB în lupta pentru titlu

Latifundiarul din Pipera a avut o campanie de transferuri spectaculoasă. 11 jucători au fost aduşi sub comanda lui Nicolae Dică. Numai Miculescu şi Compagno au costat 3.2 milioane de euro!

Gigi Becali mai vrea să facă o mutare de titlu, însă aşteaptă să vadă dacă FCSB va obţine calificarea în play-off. Îi cere lui Dică să reducă serios diferenţa faţă de liderul Ligii 1.

„Eu cred că o să mai iau vreun jucător. Dacă vom fi la două – trei puncte (înjumătățit), adică dacă o să fim la șase puncte de primul loc, atunci probabil că o să mai aduc jucători”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Reclamă

Boban Nikolov (28 ani), David Miculescu (21 ani), Andrea Compagno (26 ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 ani), Joyskim Dawa (26 ani), Vadim Rață (29 ani), Marco Dulca (23 ani), Bogdan Rusu (32 ani), Joonas Tamm (30 de ani) şi Rachid Bouhenna (30 ani) sunt jucătorii transferaţi de FCSB în startul acestei ediţii de campionat.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali și Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

Roș-albaștrii au două restanțe de disputat, dar chiar și așa distanța față de primele șase clasate este semnificativă. Ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Sepsi, are 16 puncte.

 

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

FCSB a ajuns la 6 partide la rând fără victorie, în toate competițiile. În campionat a învins-o numai pe Chindia Târgoviște, la jumătatea lunii august. Roș-albaștrii au suferit și atunci. Au fost conduși cu 2-0 la pauză, dar au avut o revenire de senzație. În minutul 59 conduceau deja cu 3-2, după „dubla” lui Cordea și reușita lui Tamm.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și