Închide meniul

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1 după 11 etape

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 septembrie 2022, 23:34

FCSB „tremură serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1 după 11 etape

FCSB "tremură" serios în lupta pentru play-off! Este incredibil cum arată clasamentul Ligii 1

Nicolae Dică şi Mihai Stoica, pe banca FCSB / Hepta

FCSB trece prin cel mai greu moment din ultimii ani și „tremură” serios în lupta pentru calificarea în play-off. Jucătorii lui Nicolae Dică au o singură victorie după ce s-au disputat 11 etape din această ediție a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă și de Universitatea Craiova, scor 1-2, și a rămas pe locul 14 în clasament. Are numai 8 puncte, capitol la care numai Chindia Târgoviște (3) și CS Mioveni (6) o duc mai rău. Mirel Rădoi a fost ultimul care i-a stricat planurile lui Gigi Becali și Nicolae Dică.

FCSB „tremură” serios în lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1

Roș-albaștrii au două restanțe de disputat, dar chiar și așa distanța față de primele șase clasate este semnificativă. Ocupanta ultimului loc care duce în play-off, Sepsi, are 16 puncte.

Trebuie amintit că și CFR Cluj are meciuri în minus. Campioana en-titre are 16 puncte și ocupă locul 7, în condițiile în care, în această etapă, urmează să se dueleze, în deplasare, cu FC Argeș.

Pe ce loc e FCSB
FCSB, pe locul 14 în Liga 1

FCSB a ajuns la 6 partide la rând fără victorie, în toate competițiile. În campionat a învins-o numai pe Chindia Târgoviște, la jumătatea lunii august. Roș-albaștrii au suferit și atunci. Au fost conduși cu 2-0 la pauză, dar au avut o revenire de senzație. În minutul 59 conduceau deja cu 3-2, după „dubla” lui Cordea și reușita lui Tamm.

Reclamă

În turul sezonului regulat, FCSB mai are de jucat cu FC Argeș, Petrolul, UTA și Sepsi.

Răzvan Oaidă, autogol incredibil în Universitatea Craiova – FCSB

Răzvan Oaidă a fost autorul unui autogol incredibil în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Mijocașul roș-albaștrilor și-a trimis balonul în propria poartă.

La o centrare din flancul drept, Răzvan Oaidă a fost lovit de minge în genunchi, iar balonul a ricoșat în poarta lui Ștefan Târnovanu. Nicolae Dică și-a pus mâinile în cap.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Oaidă a adunat 14 apariții pentru FCSB în actuala stagiune. Nu a înscris niciun gol. 650.000 de euro valorează Răzvan Oaidă, conform transfermarkt.com.

Andrea Compagno a egalat din penalty în derby-ul din Bănie

Andrea Compagno a egalat din penalty în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, după o fază controversată petrecută în careul oltenilor. În minutul 45+2, atacantul italian s-a ciocnit de Nicușor Bancu în momentul în care s-a întors către poartă și a căzut la pământ. La momentul respectiv, scorul era 1-0 pentru Universitatea Craiova.

Arbitrul central Radu Petrescu a dictat lovitură de la 11 metri, apoi au început emoțiile. Oficialul partidei din Bănie a așteptat confirmarea din camera VAR.

Petrescu a discutat aproximativ 4 minute cu arbitrii din camera VAR, iar în cele din urmă s-a decis că Nicușor Bancu a comis fault, iar FCSB a primit penalty.

Același Andrea Compagno și-a asumat responsabilitatea și a executat lovitura de la 11 metri. Italianul l-a învins pe David Lazar cu un șut în dreapta sa. Este cel de-al 7-lea gol marcat de Compagno în actualul sezon din Liga 1. Italianul se află la cea de-a doua reușită în tricoul roș-albastru.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – FCSB 2-1
  • Cum arată clasamentul Ligii 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și