Închide meniul

Cosmin Contra, prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2022, 13:52

Reclamă
Cosmin Contra, prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Cosmin Contra, prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Cosmin Contra, pe vremea când o antrena pe Dinamo / Hepta

Cosmin Contra a avut prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj. ”Guriță” a evitat un răspuns clar, mai ales că echipa din Gruia are încă un antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a limitat la a spune că se bucură de vacanța din Grecia. Cel mai probabil, va avea o discuție cu Neluțu Varga, după ce situația lui Dan Petrescu va deveni una clară.

Cosmin Contra, prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

”Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță”, a spus Contra, citat de prosport.ro.

Întâlnirea decisivă dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga urma să aibă loc marți, dar a fost amânată de comun acord, după ce ”Bursucul” l-a sunat pe patron și i-a transmis că nu se simte bine.

”Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu. Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp. Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic”, a spus Varga, pentru sursa citată.

Reclamă

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj nu coincide cu clauza de reziliere a contractului antrenorului cu campioana României. Planul patronului Neluțu Varga este să o reducă măcar la jumătate.

Astfel, chiar dacă a anunțat că nu este dispus să renunțe la niciun ban din clauza de 400.000 de euro, Petrescu va negocia cu Varga termenii despărțirii în următoarea perioadă. Conform fanatik.ro, acesta va încerca să îl convingă pe ”Bursuc” să plece fără compensații.

Astfel, cel mai probabil, în urma negocierilor, cei doi se vor întâlni la jumătate, iar Varga îi va achita lui Petrescu 200.000 de euro pentru a pleca din nou de la CFR. Asta și pentru că nu se știe niciodată cât de repede va apela din nou la fostul internațional, așa cum a făcut-o în mai multe rânduri, după despărțirea de alți antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că nu va renunța la toți banii din clauză pentru a pleca de la CFR este arătat de declarațiile oferite de Petrescu la finalul meciului cu FC Argeș, câștigat cu 1-0.

”Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și