Închide meniul
NEWS ALERT

Neluţu Varga ar fi bătut palma cu Cosmin Contra! Dan Petrescu, tot mai aproape de a fi demis de la CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2022, 23:46

Neluţu Varga ar fi bătut palma cu Cosmin Contra! Dan Petrescu, tot mai aproape de a fi demis de la CFR Cluj

Neluţu Varga ar fi bătut palma cu Cosmin Contra! Dan Petrescu, tot mai aproape de a fi demis de CFR Cluj

Cosmin Contra poate deveni antrenorul lui CFR Cluj / Profimediaimages

Neluţu Varga i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Dan Petrescu. Patronul lui CFR Cluj ar fi bătut palma cu Cosmin Contra, singurul impediment în schimbarea antrenorului fiind, cel puţin pentru moment, clauza de 400.000 de euro pe care o are „Bursucul” în contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul campioanei a lansat un atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu şi a părut a-l forţa să plece. Neluţu Varga l-a criticat în termeni duri chiar înainte de FC Argeş – CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a 11-a a Ligii 1.

Neluţu Varga ar fi bătut palma cu Cosmin Contra

Potrivit gsp.ro, Neluţu Varga s-ar fi înţeles cu fostul selecţioner al României. „Guriţă” ar avea contractul pe masă şi s-ar fi ajuns deja la un acord pe partea financiară. Mai sunt de negociat câteva clauze şi detalii, anunţă sursa citată.

Cosmin Contra este astfel pe punctul de a reveni după 2 ani în fotbalul românesc. Ultima dată a antrenat-o în Liga 1 pe Dinamo. „Guriţă” e liber de contract după ce s-a despărţit de Al Ittihad în această vară.

Atât Neluţu Varga, cât şi preşedintele Cristi Balaj, au anunţat şi care este planul B, dacă se va rezilia contractul lui Dan Petrescu. Antrenorul echipei a doua de la CFR Cluj, Alin Minteuan, ar fi soluţia „de avarie” a ardelenilor.

Reclamă

Balaj nu se aşteaptă să se lase cu scandal la discuţiile pe care le vor purta antrenorul şi patronul lui CFR Cluj.

„Depinde de discuţia care va avea loc între cei doi. Sunt doi oameni înţelepţi, care sunt convins că îşi vor întinde mâna. Dan Petrescu a avut suportul conducerii şi CFR Cluj a dat dovadă de înţelepciune în ultima perioadă. Calificarea în Conference League s-a realizat, dar acest lucru nu era un obiectiv.

Va exista această discuţie, rămâne de văzut cum se va finaliza. În acest moment antrenorul este Dan Petrescu, nu discutăm cu alţi antrenori. Am văzut şi eu declaraţia domnului Varga, care a fost foarte clară. În situaţia în care va exista o despărţire amiabilă atunci antrenor pentru perioada următoare va fi Minteuan, care este în cadrul clubului. Noi nu avem mâine un antrenor, în situaţia în care Dan Petrescu pleacă”, a spus Balaj la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu nu renunţă la clauza de reziliere pe care o are în contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu nici nu vrea să audă că ar putea pleca de la CFR Cluj fără a-i fi plătită clauza de reziliere de 400.000 de euro. Antrenorul campioanei a transmis un mesaj categoric înainte de întâlnirea decisivă cu patronul.

„În momentul când pot să folosesc cea mai bună echipă, vin victoriile. Dacă nu pierdeam meciurile importante, acum aveam 6 puncte în plus. Azi trebuia să avem 2-0 sau 3-0 după primele 15 minute. E o victorie de moral, importantă, ne menţine în cursa pentru titlu. Asta îmi propun mereu, să luăm campionatul şi să fim în cupele europene.

Camora a marcat gol cu dreptul, era foarte fericit şi eu la fel. Am o relaţie foarte bună cu el şi cu Deac. De fapt, sunt cu toţi jucătorii într-o relaţie bună.

Nu mă interesează ce a declarat patronul, e părerea lui. Dacă mă întrebi altceva… nu pot să spun. Posibil să avem o discuţie, vedem. Mâine sau poimâine, vedem care e părerea lui. Nu vorbesc despre acest subiect acum! Eu i-am felicitat pe jucători.

Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu după FC Argeş – CFR Cluj 0-1.

Totuşi, Neluţu Varga ar fi bătut palma cu Cosmin Contra, iar Dan Petrescu ar putea pleca de pe banca deţinătoarei ultimelor cinci titluri.

FC Argeș – CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins la limită în deplasarea de la FC Argeş. Mario Camora a marcat golul victoriei campioanei, în minutul 62. Clujenii nu au avut un meci uşor cu trupa lui Andrei Prepeliţă.

Reclamă

Gazdele au avut şansa deschiderii scorului în minutul 22, când Yuri a salvat de pe linia porţii balonul trimis de Tofan. Ulterio, în repriza secundă, Vianna a pătruns în careul arădenilor, îi pasează lui Jakolis, însă şutul acestuia este reţinut de portarul Scuffet.

Şi trupa lui Dan Petrescu a avut şansa de a marca mai devreme în meci. Vianna a scos în minutul 5 de pe linia porţii, mingea trimisă de Malele. 9 minute, mai târziu, Camora centrează către Yeboah, însă portarul Starton respinge balonul până să ajungă la mijlocaşul CFR-ului.

După pauza datorată meciurilor echipelor naţionale, CFR Cluj se va duela cu Petrolul, una dintre revelaţiile sezonului de Liga 1.

Câştigătoare cu 1-0 în disputa cu FC Argeş, CFR Cluj a urcat pe locul 4 în Liga 1. A făcut un salt important în clasament şi le-a depăşit pe Sepsi, Petrolul şi Universitatea Craiova.

Gruparea din Gruia are şi două restanţe de disputat. Are 18 puncte, cu 4 mai puţin decât Hermannstadt şi cu 6 în minus faţă de Farul şi Rapid.

Recomandări
  • Cosmin Contra l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu la CFR Cluj
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și