Închide meniul

Cosmin Contra, prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2022, 13:52

Cosmin Contra, prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Cosmin Contra, prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

Cosmin Contra, pe vremea când o antrena pe Dinamo / Hepta

Cosmin Contra a avut prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj. ”Guriță” a evitat un răspuns clar, mai ales că echipa din Gruia are încă un antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a limitat la a spune că se bucură de vacanța din Grecia. Cel mai probabil, va avea o discuție cu Neluțu Varga, după ce situația lui Dan Petrescu va deveni una clară.

Cosmin Contra, prima reacție după ce a fost anunțat ca înlocuitorul lui Dan Petrescu, la CFR Cluj

”Oferta de la CFR Cluj? Nu vreau să vorbesc acum despre muncă. Sunt în vacanță, în Grecia, cu familia. Nu-mi arde acum de asta. Voi vedea ce voi face, după vacanță”, a spus Contra, citat de prosport.ro.

Întâlnirea decisivă dintre Dan Petrescu și Neluțu Varga urma să aibă loc marți, dar a fost amânată de comun acord, după ce ”Bursucul” l-a sunat pe patron și i-a transmis că nu se simte bine.

”Am amânat întâlnirea, iar o decizie finală nu o pot lua până nu mă văd cu Dan Petrescu. Eu vreau un raport și o analiză clară de la el cu privire la aceste rezultate proaste din ultimul timp. Îl consider și pe Contra un antrenor foarte bun, dar vreau să știți că nu am avut nicio discuție cu el. Până nu voi discuta clar cu Dan Petrescu nu vă pot anunța nimic”, a spus Varga, pentru sursa citată.

Reclamă

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj nu coincide cu clauza de reziliere a contractului antrenorului cu campioana României. Planul patronului Neluțu Varga este să o reducă măcar la jumătate.

Astfel, chiar dacă a anunțat că nu este dispus să renunțe la niciun ban din clauza de 400.000 de euro, Petrescu va negocia cu Varga termenii despărțirii în următoarea perioadă. Conform fanatik.ro, acesta va încerca să îl convingă pe ”Bursuc” să plece fără compensații.

Astfel, cel mai probabil, în urma negocierilor, cei doi se vor întâlni la jumătate, iar Varga îi va achita lui Petrescu 200.000 de euro pentru a pleca din nou de la CFR. Asta și pentru că nu se știe niciodată cât de repede va apela din nou la fostul internațional, așa cum a făcut-o în mai multe rânduri, după despărțirea de alți antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că nu va renunța la toți banii din clauză pentru a pleca de la CFR este arătat de declarațiile oferite de Petrescu la finalul meciului cu FC Argeș, câștigat cu 1-0.

”Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Recomandări
  • Cosmin Contra e favoritul lui Neluțu Varga
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și