Închide meniul

GOG – Dinamo 38-38, în Liga Campionilor! Remiză dramatică obținută de „dulăi”. Trupa lui Xavi Pascual a ratat victoria în ultima secundă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 septembrie 2022, 22:16

Reclamă
GOG – Dinamo 38-38, în Liga Campionilor! Remiză dramatică obținută de „dulăi. Trupa lui Xavi Pascual a ratat victoria în ultima secundă

Dinamo Bucureşti, prima înfrângere în European League

Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

GOG – Dinamo 38-38 | Campioana României la handbal masculin, Dinamo, a remizat joi, în deplasare, cu formaţia daneză GOG, scor 38-38 (20-21), în al doilea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dulăii” lui Xavi Pascual au avut parte de un debut de coșmar în repriza a doua. Danezii au preluat în totalitate controlul jocului și s-au distanțat la 6 goluri.

GOG – Dinamo 38-38, în Liga Campionilor! Remiză dramatică obținută de „dulăi”

Antrenorul lui Dinamo a cerut time-out pentru a-și trezi elevii, iar sfaturile spaniolului au funcționat fără doar și poate. Campioana României a pus în scenă o revenire de senzație, în prim-plan cu Ali Zein, jucătorul adus în „Ștefan cel Mare” de la Barcelona.

Starul egiptean și-a pus amprenta asupra jocului, reușind o serie fantastică de goluri și assist-uri, iar Dinamo putea chiar să câștige partida la ultima fază. „Dulăii” n-au reușit însă să fructifice ultimul atac și au plecat din Danemarca numai cu o remiză.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Andrii Akimenko (7 goluri), Kukic (6 goluri) și Ali Zein (5 goluri), în timp ce de la gazde s-au remarcat Pytlick şi Madsen, cu câte 9 reuşite.

Reclamă

Dinamo, primul punct obținut în grupa din Liga Campionilor

Este primul punct obținut în grupa A pentru Dinamo, care a pierdut prima partidă, cu SC Magdeburg, scor 28-30, pe teren propriu. În etapa următoare, „dulăii” vor juca tot în deplasare, pe 28 septembrie, cu Veszprem.

Doar primele două clasate din fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, pe 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, pe 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, pe 17-18 iunie.

Deţinătoarea trofeului este FC Barcelona. Dinamo nu a trecut de faza grupelor în sezonul anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și