Închide meniul

Dinamo – Steaua 32-24. „Dulăii” lui Xavi Pascual au câștigat Supercupa României!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 august 2022, 19:41

Dinamo – Steaua 32-24. „Dulăii lui Xavi Pascual au câștigat Supercupa României!

Dinamo a câștigat Supercupa României

Jucătorii de handbal de la Dinamo și Steaua / Hepta

Dinamo Bucureşti a câştigat Supercupa României, după confruntarea de joi cu Steaua Bucureşti, scor 32-24.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana en-titre la handbal masculin, Dinamo reuşeşte astfel în 2022 tripla: titlul, Cupa şi Supercupa României.

Dinamo – Steaua 32-24: „Dulăii” lui Xavi Pascual au câștigat Supercupa României

Steaua a ţinut piept campioanei în primele 25 de minute, şi pe fondul unui joc ezitant pe alocuri al dinamoviştilor, după care echilibrul ”s-a rupt”. Repriza secundă a fost pigmentată cu scandări vulgare din partea galeriei steliste la adresa adversarilor, care au răspuns pe teren şi au câştigat trofeul de o manieră categorică.

Deţinătoare a 18 titluri naţionale, din care ultimele şase consecutive, dar şi a şapte trofee Cupa României, Dinamo Bucureşti a mai câştigat Supercupa în 2016, 2018, 2019 şi 2020.

Jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual continuă pregătirile la nivel înalt pentru sezonul 2022-2023, în care vor evolua şi în Liga Campionilor. Dinamo va juca în grupa A, cu PSG Handball,  Magdeburg, GOG, FC Porto, Telekom Veszprem, Orlen Wisla Plock şi HC Zagreb.

Reclamă

Debutul în grupa A pentru Dinamo Bucureşti va fi în 15 septembrie, pe teren propriu, cu SC Magdeburg.

Xavi Pascual, antrenorul cu cele mai multe trofee în ultimul deceniu

În vârstă de 53 de ani, Xavi Pascual este omul cu cele mai multe trofee cucerite în ultimul deceniu în Europa, cu aceeași echipă. După succesul din Supercupa României, în total, el are în palmares nu mai puțin de 64 de trofee.

Antrenorul catalan a fost „generalul” Barcelonei în ultimul deceniu, în ceea ce privește handbalul. A cucerit trei Ligi ale Campionilor din cele 9 din istoria Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

Pasqual este doar al doilea antrenor care câștigă trei trofee în Liga Campionilor cu aceeași echipă, după Talant Dujshebaev.

Xavi Pascual, dezvăluiri fabuloase la AS.ro LIVE

”În ziua în care m-am retras… Am noroc că soția mea nu va vedea asta, sper că nu. Jucam în Vigo și traversam Spania mereu cu autocarul, erau 12 ore în fiecare zi. Nu exista pentru noi avionul. Aveam 35-36 de ani. Clubul voia să-mi reînnoiască contractul.

Am ajuns acasă, unde erau cei doi copii și soția mea. Am ajuns dimineața, pe la 08:30. Am găsit-o pe soția mea cu unul în brațe, iar celălalt de mână. A zis: ”Ia-i că nu-i mai suport!”. Atunci mi-am spus ”Până aici!”.

Îmi era bine, puteam să câștig bani, dar nu mă mai simțeam bine. E un lucru care îmi e foarte clar. Banii nu sunt totul în viață. Cine îmi cunoaște viața? Nimeni! Am viața mea, familia mea și gata”, a povestit Xavi Pascual, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și