Închide meniul

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România: „Ar fi destui care ar trebui să îşi dea demisia”

Dan Roșu Publicat: 23 septembrie 2022, 19:38

Reclamă
Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România: „Ar fi destui care ar trebui să îşi dea demisia

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda - România

Răzvan Burleanu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România. Helmut Duckadam susţine că există mai multe persoane care ar trebui să renunţe la funcţii după rezultatele înregistrate de naţionala mare în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are şanse mai degrabă teoretice să câştige grupa de Liga Naţiunilor. Are, în primul rând, nevoie de două victorii, cu Finlanda şi cu Bosnia. Primul duel e în această seară, de la 21:45, în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România

„Nu ştiu dacă e un meci decisiv că şansele să prindem primul loc nu mai există. În România, nu-şi dă nimeni demisia, nu ştiu de ce şi-ar da Iordănescu demisia. Ar fi destui de la Federaţie care ar trebui să îşi dea demisia”, a spus Duckadam.

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la EURO 2024. Totuşi, chiar el a anunţat că se va aşeza la masa negocierilor, cu Răzvan Burleanu, în cazul în care naţionala României se va clasa pe locul 3. Selecţionerul a venit cu lămuriri despre viitorul său la prima reprezentativă.

„Rămâi la naţională indiferent de rezultate?”. Răspunsul dat de Edi Iordănescu

Iordănescu anunţă că a primit asigurări, de la conducătorii Federaţiei, că se doreşte o colaborare de durată. „Mi s-au dat garanţii„, a dezvăluit selecţionerul.

Reclamă
Reclamă 4

„(Reporter: Rămâi la naţională indiferent de rezultatele celor două meciuri?) E o afirmaţie pe care nu pot să mă hazardez să o fac. Nu pentru că nu îmi doresc foarte tare. Ba mai mult decât atât, mă declar foarte mulţumit de condiţiile pe care le am aici la fiecare acţiune şi nu numai. Şi în ceea ce înseamnă activitatea mea zilnică.

Suport am simţit aproape necondiţionat. Am simţit de la preşedinte (n.r. Răzvan Burleanu) în jos oamenii foarte aproape, deschişi la dialog, la analiză, la a căuta împreună soluţii. Mai mult, mi s-au dat garanţii în sensul ăsta! Ştiu că a fost analizată şi munca mea efectiv, pe lângă rezultatele care e clar că reprezintă oglinda.

Cei din conducere au analizat munca mea zi de zi şi am fost asigurat că sunt foarte mulţumiti în sensul ăsta, ne lipsesc rezultatele! Mai mult decât atât, am fost asigurat că se doreşte o colaborare pe termen mediu – lung şi asta mă bucură pentru că îmi dă şi mai multă putere de muncă. Dar, în final, trebuie să trecem aşa cum trebuie peste aceste două jocuri, să tragem din nou o linie, să facem o analiză şi după aceea vedem! Tot ce este în interesul naţionalei României trebuie să meargă pe primul loc”, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:14

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

21:50

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – U Cluj 0-0. Prelungiri în duelul din finala barajului pentru Conference League

21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

21:37

FotoDaniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB! Răspunsul imediat pe care l-a dat cu soţia lângă el

21:15

LIVE VIDEOElveția – Cehia e ACUM în AntenaPLAY. Marea finală a Campionatului Mondial de hochei. Suedia a câştigat finala mică

21:09

Corvinul, la un pas să fie cap de serie în Europa League! Posibilele adversare din primul tur preliminar

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și