Închide meniul

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România: „Ar fi destui care ar trebui să îşi dea demisia”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 septembrie 2022, 19:38

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România: „Ar fi destui care ar trebui să îşi dea demisia

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda - România

Răzvan Burleanu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România. Helmut Duckadam susţine că există mai multe persoane care ar trebui să renunţe la funcţii după rezultatele înregistrate de naţionala mare în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are şanse mai degrabă teoretice să câştige grupa de Liga Naţiunilor. Are, în primul rând, nevoie de două victorii, cu Finlanda şi cu Bosnia. Primul duel e în această seară, de la 21:45, în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Atac la adresa Federaţiei Române de Fotbal chiar înaintea meciului Finlanda – România

„Nu ştiu dacă e un meci decisiv că şansele să prindem primul loc nu mai există. În România, nu-şi dă nimeni demisia, nu ştiu de ce şi-ar da Iordănescu demisia. Ar fi destui de la Federaţie care ar trebui să îşi dea demisia”, a spus Duckadam.

Edi Iordănescu are ca obiectiv calificarea la EURO 2024. Totuşi, chiar el a anunţat că se va aşeza la masa negocierilor, cu Răzvan Burleanu, în cazul în care naţionala României se va clasa pe locul 3. Selecţionerul a venit cu lămuriri despre viitorul său la prima reprezentativă.

„Rămâi la naţională indiferent de rezultate?”. Răspunsul dat de Edi Iordănescu

Iordănescu anunţă că a primit asigurări, de la conducătorii Federaţiei, că se doreşte o colaborare de durată. „Mi s-au dat garanţii„, a dezvăluit selecţionerul.

Reclamă

„(Reporter: Rămâi la naţională indiferent de rezultatele celor două meciuri?) E o afirmaţie pe care nu pot să mă hazardez să o fac. Nu pentru că nu îmi doresc foarte tare. Ba mai mult decât atât, mă declar foarte mulţumit de condiţiile pe care le am aici la fiecare acţiune şi nu numai. Şi în ceea ce înseamnă activitatea mea zilnică.

Suport am simţit aproape necondiţionat. Am simţit de la preşedinte (n.r. Răzvan Burleanu) în jos oamenii foarte aproape, deschişi la dialog, la analiză, la a căuta împreună soluţii. Mai mult, mi s-au dat garanţii în sensul ăsta! Ştiu că a fost analizată şi munca mea efectiv, pe lângă rezultatele care e clar că reprezintă oglinda.

Cei din conducere au analizat munca mea zi de zi şi am fost asigurat că sunt foarte mulţumiti în sensul ăsta, ne lipsesc rezultatele! Mai mult decât atât, am fost asigurat că se doreşte o colaborare pe termen mediu – lung şi asta mă bucură pentru că îmi dă şi mai multă putere de muncă. Dar, în final, trebuie să trecem aşa cum trebuie peste aceste două jocuri, să tragem din nou o linie, să facem o analiză şi după aceea vedem! Tot ce este în interesul naţionalei României trebuie să meargă pe primul loc”, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Helmut Duckadam, atac la adresa FRF
  • Finlanda – România e azi, de la 21:45, în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și