Închide meniul
Video

România, două bare în 20 de secunde! Deian Sorescu şi Raţiu au semnat ratări uriaşe împotriva Finlandei, în Nations League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2022, 22:59

România, două bare în 20 de secunde! Deian Sorescu şi Raţiu au semnat ratări uriaşe împotriva Finlandei

Două bare ale României în prima repriză / Antena 1

Ce şansă ratată de tricolori în Finlanda! România a avut două bare în decurs de 20 de secunde, în prima repriză a meciului din UEFA Nations League, transmis de Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 1-0 pentru nordici, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut o şansă uriaşă de a deschide scorul. A fost o dublă-ocazie incredibilă.

România, două bare în 20 de secunde în meciul cu Finlanda

În minutul 32, Deian Sorescu şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului. A trimis în forţă, la colţul scurt, iar mingea a lovit bara. Balonul a rămas în posesia tricolorilor, care au continuat asaltul.

Andrei Raţiu a pus presiune în flancul drept şi a centrat în careu. Mingea l-a depăşit pe portarul gazdelor şi s-a izbit de încheietura barelor. La aceeaşi fază putea înscrie Florin Tănase, dar fostul atacant al lui FCSB nu a găsit spaţiul porţii din marginea careului mic.

Scorul a fost deschis de Teemu Pukki. Atacantul de 32 de ani a avut nevoie de numai 12 minute pentru a marca. A înscris la finalul unei acţiuni prelungite a nordicilor.

Reclamă

Starului Finlandei a profitat de o gafă a apărării lui Edi Iordănescu. Atacantul lui Norwich a primit mingea de la Nicuşor Bancu. Fundaşul Universităţii Craiova a încercat să degajeze, dar l-a „servit” pe Pukki. Ionuţ Nedelcearu nu a ieşit să îl blocheze pe vârful care joacă în Championship şi i-a permis să şuteze.

Pukki nu a stat pe gânduri şi a înscris cu o execuţie spectaculoasă, în forţă! Ionuţ Radu, debutant la echipa naţională de seniori, nu a putut interveni la „torpila” lui Pukki, care s-a oprit în plasă.

Ionuţ Radu a debutat la naţionala României

Ionuţ Radu a debutat la naţionala României. Portarul lui Cremonese le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu şi prinde în sfârşit minute la prima echipă, la meciul cu Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia lui Edi Iordănescu este cea anunţată de Antena Sport cu câteva zile în urmă iar factorul decisiv a fost faptul că Radu evoluează în Serie A, campionat mult mai puternic decât Liga 1.

Ionuţ Radu a devenit „veteran”, la 25 de ani, la reprezentativa României. Portarul lui Cremonese trebuie să-l facă uitat pe Florin Niţă şi să ajute naţionala să câştige meciul capital din Nations League.

La 25 de ani, Ionuţ Radu este cel mai bătrân portar din lotul lui Iordanescu si are cele mai mari şanse să apere titular în Finlanda. Se „bate” pentru poarta României cu rapidistul Horaţiu Moldovan, care are 24 de ani şi cele mai puţine goluri încasate în acest sezon!

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și