Închide meniul
Video

România, două bare în 20 de secunde! Deian Sorescu şi Raţiu au semnat ratări uriaşe împotriva Finlandei, în Nations League

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2022, 22:59

România, două bare în 20 de secunde! Deian Sorescu şi Raţiu au semnat ratări uriaşe împotriva Finlandei

Două bare ale României în prima repriză / Antena 1

  • Ocazii uriaşe pentru tricolori în Finlanda – România
  • Două bare în decurs de 20 de secunde

Ce şansă ratată de tricolori în Finlanda! România a avut două bare în decurs de 20 de secunde, în prima repriză a meciului din UEFA Nations League, transmis de Antena 1 şi AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 1-0 pentru nordici, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut o şansă uriaşă de a deschide scorul. A fost o dublă-ocazie incredibilă.

România, două bare în 20 de secunde în meciul cu Finlanda

În minutul 32, Deian Sorescu şi-a încercat norocul cu un şut din afara careului. A trimis în forţă, la colţul scurt, iar mingea a lovit bara. Balonul a rămas în posesia tricolorilor, care au continuat asaltul.

Reclamă

Andrei Raţiu a pus presiune în flancul drept şi a centrat în careu. Mingea l-a depăşit pe portarul gazdelor şi s-a izbit de încheietura barelor. La aceeaşi fază putea înscrie Florin Tănase, dar fostul atacant al lui FCSB nu a găsit spaţiul porţii din marginea careului mic.

Scorul a fost deschis de Teemu Pukki. Atacantul de 32 de ani a avut nevoie de numai 12 minute pentru a marca. A înscris la finalul unei acţiuni prelungite a nordicilor.

Reclamă

Starului Finlandei a profitat de o gafă a apărării lui Edi Iordănescu. Atacantul lui Norwich a primit mingea de la Nicuşor Bancu. Fundaşul Universităţii Craiova a încercat să degajeze, dar l-a „servit” pe Pukki. Ionuţ Nedelcearu nu a ieşit să îl blocheze pe vârful care joacă în Championship şi i-a permis să şuteze.

Pukki nu a stat pe gânduri şi a înscris cu o execuţie spectaculoasă, în forţă! Ionuţ Radu, debutant la echipa naţională de seniori, nu a putut interveni la „torpila” lui Pukki, care s-a oprit în plasă.

Ionuţ Radu a debutat la naţionala României

Ionuţ Radu a debutat la naţionala României. Portarul lui Cremonese le-a luat faţa lui Horaţiu Moldovan şi Ştefan Târnovanu şi prinde în sfârşit minute la prima echipă, la meciul cu Finlanda.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia lui Edi Iordănescu este cea anunţată de Antena Sport cu câteva zile în urmă iar factorul decisiv a fost faptul că Radu evoluează în Serie A, campionat mult mai puternic decât Liga 1.

Ionuţ Radu a devenit „veteran”, la 25 de ani, la reprezentativa României. Portarul lui Cremonese trebuie să-l facă uitat pe Florin Niţă şi să ajute naţionala să câştige meciul capital din Nations League.

La 25 de ani, Ionuţ Radu este cel mai bătrân portar din lotul lui Iordanescu si are cele mai mari şanse să apere titular în Finlanda. Se „bate” pentru poarta României cu rapidistul Horaţiu Moldovan, care are 24 de ani şi cele mai puţine goluri încasate în acest sezon!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”