Închide meniul

CSM Bucureşti a remizat dramatic cu Bietigheim, în Liga Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare a „Tigroaicelor”

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 19:21 / Actualizat: 25 septembrie 2022, 23:59

Reclamă
CSM Bucureşti a remizat dramatic cu Bietigheim, în Liga Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare a „Tigroaicelor

Adi Vasile, dezvăluiri unice despre Cristina Neagu

Cristina Neagu şi Adrian Vasile, în timpul unui meci/ Facebook CSM Bucureşti

CSM Bucureşti a evitat in extremis înfrângerea şi a terminat la egalitate cu echipa germană SG BBM Bietigheim, 28-28 (13-16), duminică, în Sala Polivalentă din Capitală, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana României a egalat când mai erau cinci secunde, prin norvegianca Malin Aune, după un atac ratat de echipa oaspete.

CSM Bucureşti, egal dramatic cu Bietigheim

SG BBM Bietigheim, neînvinsă de multă vreme, a controlat prima parte a jocului din Polivalentă şi a condus în prima repriză şi la patru goluri, 11-7 (min. 16), 14-10 (22), 15-11 (25), iar la pauză avea trei goluri în plus, 16-13.

”Tigroaicele” au reuşit să întoarcă scorul după pauză, de la 16-18 (35) la 20-18 (38). CSMB a condus cu 23-21 şi a avut şansa desprinderii la trei goluri, însă a ratat mai multe atacuri, irosind şi o aruncare de la 7 metri (Neagu), astfel că scorul a devenit 23-24.

SG BBM Bietigheim a avut două goluri avantaj pe tabelă, 26-24, 27-25 şi 28-26, dar CSM a reuşit să smulgă un egal, graţie golurilor înscrise de Siraba Dembele şi Malin Aune.

Reclamă

Pentru echipa antrenată de Adrian Vasile au marcat Cristina Neagu 8 goluri, Crina Pintea 6, Malin Larsen Aune 4, Siraba Dembele Pavlovic 3, Ema Ramusovic 2, Grace Zaadi Deuna 2, Emilie Hegh Arntzen 1, Elizabeth Omoregie 1, Alexandra Dindiligan 1.

Marie Skurtveit Davidsen a apărat 5 aruncări (21,74%), iar Laura Glauser a parat 2 (16,67%).

Golurile oaspetelor au fost reuşite de Karolina Kudlacz-Gloc 5, Veronika Mala 5, Trine Jensen Oestergaard 4, Xenia Smits 3, Kim Naidzinavicius 3, Kaba Gassama Cissokho 2, Inger Smits 2, Kelly Dulfer 2, Julia Maidhof 2.

Reclamă 4 / 0/3

Gabriela Goncalves Dias Moreschi a apărat 6 şuturi (22,22%), iar Melinda Szikora a parat 4 (36,36%).

Meciul a fost arbitrat de polonezele Malgorzata Lidacka şi Urszula Lesiak, iar delegat EHF a fost grecul Sotiris Migas.

CSM Bucureşti rămâne neînvinsă în actuala ediţie de Liga Campionilor

CSM Bucureşti a acumulat 5 puncte în clasament, după remiza din ultima etapă. Bietigheim se află la egalitate cu echipa lui Adi Vasile, iar liderul grupei este Vipers Kristiansand, cu 6 puncte.

În celelalte meciuri ale grupei, Vipers Kristiansand, campioana en titre, a dispus cu 34-27 de Odense, DHK Banik Most a cedat acasă cu 29-42 în faţa formaţiei Krim Mercator Ljubljana, iar FTC-Rail Cargo Hungaria a pierdut cu 20-21 la Budapesta în faţa echipei Brest Bretagne Handball.

CSM Bucureşti va juca următorul meci pe 9 octombrie, în deplasare, cu Odense.

Rapid a învins-o pe Kastamonu, în Liga Campionilor la handbal feminin

Rapid a obţinut o nouă victorie în grupa de Liga Campionilor la handbal feminin, învingând-o pe Kastamonu cu scorul de 33-26 (15-12). Campioana României este neînvinsă, şi a egalat liderul grupei, Metz.

Principalele marcatoare pentru Rapid au fost Buceschi – 7 şi Grozav – 5, iar pentru campioana din Turcia s-au remarcat Jezic – 6 şi Carlos – 6.

Reclamă

În primele două partide din grupa B, campioana României a învins Lokomotiva Zagreb, cu 31-27, iar apoi a remizat cu Metz Handball, 32-32, astfel că are 5 puncte în clasament.

Rapid Bucureşti va disputa următoarul meci pe teren propriu, în 9 octombrie, cu Team Esbjerg. Echipa din Danemrca are 2 puncte în clasament, urmând să-şi dispute partida din runda a treia.

Din grupa campionaelor de la Rapid mai fac parte echipe precum Gyor, Buducnost, Storhamar, Esbjerg, Lokomotiv Zagreb, Kastamonu şi Metz.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și