Închide meniul

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă. Moment surprinzător, înaintea partidei cu România

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 19:47

Reclamă
Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă. Moment surprinzător, înaintea partidei cu România

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă

Selecţionerul Bosniei/ Profimedia

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu România, din Liga Naţiunilor. Jurnaliştii români nu i-au putut adresa astfel întrebări legate de partida de luni seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Translatorul angajat nu a putut fi prezent la conferinţa de presă a selecţionerului bulgar al Bosniei, Ivaylo Petev. Acesta nu a comunicat în limba engleză, pentru a putea fi înţeles de către români, iar întrebările i-au fost adresate doar de jurnalişti bosniaci.

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu România

Translatorul a anunţat cu doar jumate de oră înainte că nu va putea fi prezent, acuzând o stare de rău. Astfel, selecţionerul Bosniei nu a fost obligat de regulament să vorbească în limba engleză, şi a comunicat doar cu jurnaliştii bosniaci care au făcut deplasarea în România pentru meciul de luni.

„Noi avem dovada că am închiriat translatorul, dar el nu a mai putut ajunge, ce să facem?”, a transmis un reprezentant al Bosniei, după surpriza neplăcută a jurnaliştilor de la conferinţa de presă de duminică, citat de gsp.ro.

Pe lângă selecţionerul Ivaylo Petev, la conferinţa de presă a participat şi atacantul Smail Prevljak, care de asemenea a refuzat să vorbească în limba engleză.

Reclamă

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia

Andrei Burcă a transmis un mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia, ultimul meci din grupele UEFA Nations League. Internaţionalul român a ţinut să asigure că este mobilizare generală înaintea confruntării din Giuleşti.

„Cred că am făcut o partidă bună cu Finlanda. Din punctul meu de vedere, am atins obiectivele pe care le-am pregătit. Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix. Trebuie să punem câte o cărămidă la fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, partida cu Finlanda a fost momentul 0.

Jucăm cu cea mai bună echipă din grupă. Chiar am vorbit cu fostul meu coleg, Mateo Susic, şi spunea că sunt fericiţi că s-au calificat şi că vor juca fără presiune. Îi feliciăm că au câştigat grupa, dar noi trebuie să dovedim mâine că putem să câştigăm împotriva celui mai puternic adversar. Ştiu ce înseamnă să câştigi şi să demonstrezi că eşti cel mai bun. Ei nu mai au presiune, în schimb e presiunea mare la noi, pentru că trebuie să demonstrăm. Niciodată nu e greu să fii jucătorul naţionalei. Reprezinţi o ţară şi îmbraci cel mai important tricou din cariera ta de fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că am arătat cu Finlanda ce am pregătit. Talent este, ne mai lipseşte curajul. Doar noi prin determinare putem să-i aducem de partea noastră. Să fie alături de noi pentru că noi o să ne dăm viaţa pe teren. Mereu o să fie presiune. Trebuie să demonstrăm pe teren. Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele. Suntem conştienţi însă că putem face lucruri importante împreună. Dar trebuie răbdare, uşor, treaptă cu treaptă. Dacă nu faci faţă presiunii nu ai ce căuta la naţională„, a declarat Andrei Burcă, într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și