Închide meniul

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă. Moment surprinzător, înaintea partidei cu România

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 septembrie 2022, 19:47

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă. Moment surprinzător, înaintea partidei cu România

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă

Selecţionerul Bosniei/ Profimedia

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu România, din Liga Naţiunilor. Jurnaliştii români nu i-au putut adresa astfel întrebări legate de partida de luni seara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Translatorul angajat nu a putut fi prezent la conferinţa de presă a selecţionerului bulgar al Bosniei, Ivaylo Petev. Acesta nu a comunicat în limba engleză, pentru a putea fi înţeles de către români, iar întrebările i-au fost adresate doar de jurnalişti bosniaci.

Selecţionerul Bosniei nu a avut translator la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu România

Translatorul a anunţat cu doar jumate de oră înainte că nu va putea fi prezent, acuzând o stare de rău. Astfel, selecţionerul Bosniei nu a fost obligat de regulament să vorbească în limba engleză, şi a comunicat doar cu jurnaliştii bosniaci care au făcut deplasarea în România pentru meciul de luni.

„Noi avem dovada că am închiriat translatorul, dar el nu a mai putut ajunge, ce să facem?”, a transmis un reprezentant al Bosniei, după surpriza neplăcută a jurnaliştilor de la conferinţa de presă de duminică, citat de gsp.ro.

Pe lângă selecţionerul Ivaylo Petev, la conferinţa de presă a participat şi atacantul Smail Prevljak, care de asemenea a refuzat să vorbească în limba engleză.

Reclamă

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia

Andrei Burcă a transmis un mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia, ultimul meci din grupele UEFA Nations League. Internaţionalul român a ţinut să asigure că este mobilizare generală înaintea confruntării din Giuleşti.

„Cred că am făcut o partidă bună cu Finlanda. Din punctul meu de vedere, am atins obiectivele pe care le-am pregătit. Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix. Trebuie să punem câte o cărămidă la fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, partida cu Finlanda a fost momentul 0.

Jucăm cu cea mai bună echipă din grupă. Chiar am vorbit cu fostul meu coleg, Mateo Susic, şi spunea că sunt fericiţi că s-au calificat şi că vor juca fără presiune. Îi feliciăm că au câştigat grupa, dar noi trebuie să dovedim mâine că putem să câştigăm împotriva celui mai puternic adversar. Ştiu ce înseamnă să câştigi şi să demonstrezi că eşti cel mai bun. Ei nu mai au presiune, în schimb e presiunea mare la noi, pentru că trebuie să demonstrăm. Niciodată nu e greu să fii jucătorul naţionalei. Reprezinţi o ţară şi îmbraci cel mai important tricou din cariera ta de fotbalist.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că am arătat cu Finlanda ce am pregătit. Talent este, ne mai lipseşte curajul. Doar noi prin determinare putem să-i aducem de partea noastră. Să fie alături de noi pentru că noi o să ne dăm viaţa pe teren. Mereu o să fie presiune. Trebuie să demonstrăm pe teren. Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele. Suntem conştienţi însă că putem face lucruri importante împreună. Dar trebuie răbdare, uşor, treaptă cu treaptă. Dacă nu faci faţă presiunii nu ai ce căuta la naţională„, a declarat Andrei Burcă, într-o conferinţă de presă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și