Închide meniul

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia: „O să ne dăm viaţa pe teren!”. Ce informaţii a primit de la Mateo Susic

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 12:12

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia: „O să ne dăm viaţa pe teren!. Ce informaţii a primit de la Mateo Susic

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România - Bosnia: "O să ne dăm viaţa pe teren!"

Andrei Burcă, în tricoul naţionalei României / Profimediaimages

  • România – Bosnia, luni, 21:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Ce a spus Andrei Burcă la conferinţa de presă

Andrei Burcă a transmis un mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia, ultimul meci din grupele UEFA Nations League. Internaţionalul român a ţinut să asigure că este mobilizare generală înaintea confruntării din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul lui CFR Cluj a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu este greu să fii jucătorul echipei naţionale, subliniind însă că, pentru moment, „tricolorii” nu au făcut cinste acestui tricou.

Andrei Burcă, mesaj pentru fani înainte de România – Bosnia

Cred că am făcut o partidă bună cu Finlanda. Din punctul meu de vedere, am atins obiectivele pe care le-am pregătit. Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix. Trebuie să punem câte o cărămidă la fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, partida cu Finlanda a fost momentul 0.

Reclamă

Jucăm cu cea mai bună echipă din grupă. Chiar am vorbit cu fostul meu coleg, Mateo Susic, şi spunea că sunt fericiţi că s-au calificat şi că vor juca fără presiune. Îi feliciăm că au câştigat grupa, dar noi trebuie să dovedim mâine că putem să câştigăm împotriva celui mai puternic adversar. Ştiu ce înseamnă să câştigi şi să demonstrezi că eşti cel mai bun. Ei nu mai au presiune, în schimb e presiunea mare la noi, pentru că trebuie să demonstrăm. Niciodată nu e greu să fii jucătorul naţionalei. Reprezinţi o ţară şi îmbraci cel mai important tricou din cariera ta de fotbalist.

Mă bucur că am arătat cu Finlanda ce am pregătit. Talent este, ne mai lipseşte curajul. Doar noi prin determinare putem să-i aducem de partea noastră. Să fie alături de noi pentru că noi o să ne dăm viaţa pe teren. Mereu o să fie presiune. Trebuie să demonstrăm pe teren. Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele. Suntem conştienţi însă că putem face lucruri importante împreună. Dar trebuie răbdare, uşor, treaptă cu treaptă. Dacă nu faci faţă presiunii nu ai ce căuta la naţională„, a declarat Andrei Burcă, într-o conferinţă de presă.

Reclamă

Naţionala României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Naţionala României, aproape de a retrograda în Liga C din Nations League

Naţionala României este aproape de a retrograda în Liga C din UEFA Nations League. Jucătorii antrenaţi de Edi Iordănescu au smuls doar o remiză în meciul cu Finlanda, care a fost pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Sunt la un pas să ajungă în a treia urnă valorică!

Golul lui Florin Tănase, din minutul 52, nu ne-a ajutat. Am sperat până în ultimul minut, dar remiza cu Finlanda, scor 1-1, ne încurcă serios.

Reclamă 4 / 0/3

România mai are de jucat doar cu Bosnia şi Herţegovina. În condiţiile date, România a rămas ultima în grupă, cu patru puncte. Nu mai poate spera la locul 2, ocupat de Muntenegru (7 puncte), din cauza rezultatelor din meciurile directe (0-2, 0-3).

Naţionala nostră este la mâna Finlandei. În cazul în care nordicii câştigă în Muntenegru, suntem retrogradaţi! Astfel, nu am mai avea şanse să ajungem la barajul pentru Campionatul European, prin intermediul Nations League. Rămânem totuşi în urna a 3-a pentru tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European.

România trebuie să o bată în Bosnia, iar Finlanda să obţină cel mult un egal cu Muntenegru, pentru a nu retrograda. Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii după România – Muntenegru 0-3. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii.

Dacă ajung în Liga C, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”