Închide meniul

Cum arată urnele pentru tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2024. România se află în urna a treia. Cum arată cea mai accesibilă grupă, dar şi cea mai grea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 septembrie 2022, 0:48

Reclamă
Cum arată urnele pentru tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2024. România se află în urna a treia. Cum arată cea mai accesibilă grupă, dar şi cea mai grea

România va fi în urna a treia la tragerea la sorţi din preliminariile EURO 2024

Profimedia

Cum arată urnele pentru tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2024. România se află în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024. România nu a reuşit să evite retrogradarea în Liga C din UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a terminat pe ultimul loc în Nations League, într-o grupă cu Bosnia Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru. Drept urmare, „tricolorii” se vor afla în urna a 3-a la tragerea la sorţi a grupelor în preliminariile EURO 2024.

Tragerea la sorţi a grupelor din preliminariile EURO 2024 va fi pe 9 octombrie şi LIVE VIDEO pe www.AS.ro. Urnele la tragerea la sorţi se vor completa după meciurile de marţi.

Cum arată urnele pentru tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2024

Cum ar arăta cea mai accesibilă grupă pentru România

Dacă vom avea parte de o tragere la sorţi favorabilă, România ar avea toate motivele să spere la o calificare directă la EURO 2024.

Cehia / Elveţia, Israel, România, Insulele Feroe, Gibraltar şi San Marino – ar fi grupa cea mai accesibilă.

Reclamă

Pe de altă parte, România ar putea avea parte de o grupă teribilă în drumul spre EURO 2024.

Spania, Franţa, România, Turcia, Belarus şi Andorra – ar fi o grupă teribilă pentru naţionala României.

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide au fost programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu a disputat partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League au fost programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

România a retrogradat în Liga C din Nations League

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Victoria de pe Giuleşti, dintre România şi Bosnia, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și