Închide meniul

Mihai Stoichiță, moment de uluială în direct la TV! Nu știa că România a retrogradat în Liga Națiunilor. ”Nu ştiu care e regulamentul”

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2022, 8:21

Reclamă
Mihai Stoichiță, moment de uluială în direct la TV! Nu știa că România a retrogradat în Liga Națiunilor. ”Nu ştiu care e regulamentul”

Mihai Stoichiță se teme de problemele pe care le va pune vremea la CFR Cluj - FCSB

Mihai Stoichiță, în cadrul unui antrenament / Hepta

Mihai Stoichiță a avut un moment de uluială în direct la TV. Directorul tehnic al FRF a dezvăluit că nu știe regulamentul și era convins că România nu a retrogradat, în Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Mihai Stoichiță a avut un moment de uluială în direct la TV

”Acum îmi spuneţi că am retrogradat, nu am retrogradat, am rămas în aceeaşi grupă se pare, nu? Ceva de genul ăsta. Nu cred că am retrogradat, nu ştiu care e regulamentul.

Urna a treia, am căzut în urna a treia. Aia e mergem, mai departe. O să meargă mai departe Edi, pentru că aşa vrea federaţia”, a spus Stoichiță la orangesport.ro.

Basarab Panduru a cerut explicații după intervenția nefericită a oficialului de la FRF. ”Lămureşte-mă şi pe mine, te rog frumos, cum nu am retrogradat? Nu înţeleg”.

Reclamă

”Am rămas în urna a treia. (n.r. vorbeşti de preliminarii?) Da. (n.r. aia nu se schimba, dar aici am retrogradat, vom juca în divizia C) Dacă vreţi voi, am retrogradat, da, dar noi suntem în aceeaşi urnă”, a mai spus oficialul FRF.

România a retrogradat în Liga C din Nations League

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și