Închide meniul

Mihai Stoichiță, moment de uluială în direct la TV! Nu știa că România a retrogradat în Liga Națiunilor. ”Nu ştiu care e regulamentul”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2022, 8:21

Mihai Stoichiță, moment de uluială în direct la TV! Nu știa că România a retrogradat în Liga Națiunilor. ”Nu ştiu care e regulamentul”

Mihai Stoichiță se teme de problemele pe care le va pune vremea la CFR Cluj - FCSB

Mihai Stoichiță, în cadrul unui antrenament / Hepta

Mihai Stoichiță a avut un moment de uluială în direct la TV. Directorul tehnic al FRF a dezvăluit că nu știe regulamentul și era convins că România nu a retrogradat, în Liga Națiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

Mihai Stoichiță a avut un moment de uluială în direct la TV

”Acum îmi spuneţi că am retrogradat, nu am retrogradat, am rămas în aceeaşi grupă se pare, nu? Ceva de genul ăsta. Nu cred că am retrogradat, nu ştiu care e regulamentul.

Urna a treia, am căzut în urna a treia. Aia e mergem, mai departe. O să meargă mai departe Edi, pentru că aşa vrea federaţia”, a spus Stoichiță la orangesport.ro.

Basarab Panduru a cerut explicații după intervenția nefericită a oficialului de la FRF. ”Lămureşte-mă şi pe mine, te rog frumos, cum nu am retrogradat? Nu înţeleg”.

Reclamă

”Am rămas în urna a treia. (n.r. vorbeşti de preliminarii?) Da. (n.r. aia nu se schimba, dar aici am retrogradat, vom juca în divizia C) Dacă vreţi voi, am retrogradat, da, dar noi suntem în aceeaşi urnă”, a mai spus oficialul FRF.

România a retrogradat în Liga C din Nations League

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Reclamă 4 / 0/3

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Recomandări
  • Mihai Stoichiță, moment de uluială în direct la TV
  • Nu știa că România a retrogradat în Liga Națiunilor

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și