Închide meniul

România a retrogradat în Liga C din Nations League. O nouă ruşine naţională! Ne vom încerca forţele cu Gibraltar şi Insulele Feroe

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2022, 23:36

România a retrogradat în Liga C din Nations League. O nouă ruşine naţională! Ne vom încerca forţele cu Gibraltar şi Insulele Feroe

Edi Iordănescu, ironizat de Adrian Cristea

Edi Iordănescu, într-un meci pe banca echipei naționale / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

România a retrogradat în Liga C din Nations League. Tricolorii lui Edi Iordănescu au suferit o nouă ruşine naţională, după ce au terminat pe ultimul loc în grupa cu Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru şi Finlanda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria de pe Giuleşti dintre România şi Bosnia, scor 4-1, nu a mai contat. Naţionala noastră avea nevoie ca Finlanda să nu câştige în Muntenegru pentru a urca pe locul 3. Am sperat numai 45 de minute!

România a retrogradat în Liga C din Nations League

Finlanda a dat două lovituri imediat după pauză. În superioritate numerică încă din minutul 17, nordicii şi-au asigurat victoria graţie golurilor marcate de Antman (47) şi Kallman (53). Au urcat astfel până pe locul 2 în Grupa 3 şi au depăşit-o pe Muntenegru.

Victoria României cu Bosnia a fost una doar de palmares. Din cauza rezultatelor din meciurile directe cu Muntenegru, am rămas pe ultima poziţie. România nu a mai avut nicio şansă, a încheiat pe ultima poziţie şi a retrogradat în Liga C. Este o nouă contraperformanţă înregistrată de jucătorii echipei naţionale. Pe tricolori îi aşteaptă meciuri în Liga Naţiunilor cu naţionale precum Gibraltar, Luxemburg, Insulele Feroe sau Cipru.

Naţionala României, ultima în grupă
Naţionala României a retrogradat în Liga C după ce a terminat pe ultimul loc în grupă

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Edi Iordănescu, care a dezvăluit că se va aşeza la masa discuţiilor cu şefii FRF pentru a vedea dacă va continua la naţională.

Reclamă

Gică Hagi le cere fotbaliştilor să fie ca David Popovici

Gică Hagi le cere fotbaliştilor să fie ca David Popovici. „Regele” îşi doreşte ca naţionala României să revină la nivelul la care era în momentul în care el era pe gazon. Hagi visează la o nouă Generaţie de Aur şi cere să se ia măsuri.

Cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative e sigur că se pot găsi jucători care să îşi dorească să fie cei mai buni. Gică Hagi e convins că există potenţial.

Pe mine mă interesează să avem o echipă puternică, care să facă rezultate în viitor. Mie îmi place să vorbesc pe termen mediu şi lung, să construim o echipă puternică. Sunt foarte multe păreri, cine e bun şi cine nu e bun. Eu cred că România are un potenţial enorm, o ţară atât de mare e imposibil să nu aibă 20 de jucători care să ajungă la un moment dat să concureze cu cei mai buni. E imposibil! Eu sunt convins că există acest lucru. Când te uiţi în faţă e o muncă complexă, grea, de a alege cei care vor şi pot.

Reclamă 4 / 0/3

România are calitate şi potenţial. Dovadă acest băiat tânăr de 18 ani care a ieşit cel mai bun din lume (n.r. David Popovici). Putem să găsim, contează jucătorul, selecţia. Tactica o face antrenorul. Să găseşti cei mai buni, pentru că există o presiune. Nu putem să ocolim această presiune, să câştigi meci de meci şi să fii cel mai bun. Cine nu rezistă la această presiune, să stea acasă!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Ionel Ganea l-a umilit pe Edi Iordănescu înainte de Bosnia – România

Ionel Ganea l-a umilit pe Edi Iordănescu chiar înaintea meciului Bosnia – România, ultimul din grupele UEFA Nations League. Fostul atacant a lansat o adevărată tirală la adresa selecţionerului naţionalei.

Ganea şi-a ieşit din minţi şi a lansat un atac de necrezut la adresa fiului fostului său antrenor, Anghel Iordănescu. Fostul vârf al Generaţiei de Aur nu a avut milă de Edi Iordănescu.

E cel mai slab antrenor pe care l-a avut vreodată naționala! Nu trebuie să se supere. La echipa națională vin toți papagalii. Dacă ai puțin spate, te pune la națională. Nu contează dacă ai jucat pentru România.

Ce îl recomanda pe el? Vedem rezultatele acum. Dacă avea rezultate, nici nu mai discutam,. Totul pornește de sus, trebuie să vină cineva care a făcut performanțe. E vina celor care aduc antrenorii. Și la tineret suntem la fel, nu câștigăm cu nimeni„, a spus Ionel Ganea la Pro Arena.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și