Închide meniul

Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu: ”Nu ai rezultate? E greu să construiești!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 12:18

Reclamă
Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu: ”Nu ai rezultate? E greu să construiești!”

Victor Pițurcă a vorbit despre războiul din Ucraina

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu după România – Bosnia 4-1. Fostul selecționer este de părere că rezultatele cer o ”revoluție” la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa naţională a înregistrat cel mai bun meci din mandatul selecţionerului, însă a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League, unde își va încerca forțele cu Gibraltar și Insulele Feroe.

Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu

„Asta depinde foarte mult de Federație, cum văd ei lucrurile, cum văd ei șansele în continuare. Cei care sunt o să analizeze, ei dacă sunt mulțumiți și au încredere în Edi Iordănescu, pot continua cu el. Cert este că rezultatele spun că nu este în regulă. Să vedem ce vrea să facă Edi, cum vede lucrurile. 

La echipa națională nu se pune problema de construcție. Construiești din mers. Nu ai rezultate? E greu să și construiești. Și noi am făcut plan, eu țin minte că facem plan de acum 8 ani de zile. Ne facem planuri, strategii, și uite unde am ajuns”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională

Edi Iordănescu nu ia în calcul demisia după România – Bosnia 4-1. Echipa naţională a înregistrat cel mai bun meci din mandatul selecţionerului, însă a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League.

Reclamă

„Concluzia este că sunt foarte bucuros de această acţiune, sunt foarte bucuros că România are viitor, sunt foarte bucuros că aceşti jucători au arătat caracter şi că au potenţial. Le-am spus-o de când am preluat echipa că eu ştiu şi am convingerea că îşi pot ridica nivelul, fără doar şi poate. Dar degeaba văd eu, dacă nu o arată României întregi. Cred că în această acţiune au arătat lucruri bune, au arătat potenţial, au arătat speranţă.

Rămâne de văzut. O să fie o discuţie. Întrebarea trebuie să meargă către conducerea Federaţiei. Eu sunt bucuros că multe lucruri s-au reglat, e trist că am compromis multe lucruri în acţiunea din iunie. Ne-au lipsit jucători. Salut revenirea lui Nicu Stanciu care şi-a pus imediat amprenta pe joc. Băluţă, Cordea, sunt mulţi jucători care au revenit. Sunt jucători de care România are nevoie. E nevoie de Ianis, toată lumea are dor de el. E nevoie de Mihăilă să fie bine. Avem nevoie de Chiricheş, care e un lider adevărat. Atunci cred că România poate să bată la uşa calificării la European.

Noi ce am câştigat, am câştigat pe merit. Am pierdut puncte pe care nu le meritam, meritam 3 puncte în Finlanda. Noi ce am adus, meritam, dar în schimb am pierdut puncte care consider că nu trebuia să le facem. În primul rând, echipa a arătat că are mijloace, şi asta este important. Echipa şi-a dominat adversarul. Am marcat 5 goluri în 2 meciuri”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și