Închide meniul

Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu: ”Nu ai rezultate? E greu să construiești!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 12:18

Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu: ”Nu ai rezultate? E greu să construiești!”

Victor Pițurcă a vorbit despre războiul din Ucraina

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu după România – Bosnia 4-1. Fostul selecționer este de părere că rezultatele cer o ”revoluție” la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa naţională a înregistrat cel mai bun meci din mandatul selecţionerului, însă a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League, unde își va încerca forțele cu Gibraltar și Insulele Feroe.

Victor Pițurcă îl contestă pe Edi Iordănescu

„Asta depinde foarte mult de Federație, cum văd ei lucrurile, cum văd ei șansele în continuare. Cei care sunt o să analizeze, ei dacă sunt mulțumiți și au încredere în Edi Iordănescu, pot continua cu el. Cert este că rezultatele spun că nu este în regulă. Să vedem ce vrea să facă Edi, cum vede lucrurile. 

La echipa națională nu se pune problema de construcție. Construiești din mers. Nu ai rezultate? E greu să și construiești. Și noi am făcut plan, eu țin minte că facem plan de acum 8 ani de zile. Ne facem planuri, strategii, și uite unde am ajuns”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit sport.ro.

EXCLUSIV | Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională

Edi Iordănescu nu ia în calcul demisia după România – Bosnia 4-1. Echipa naţională a înregistrat cel mai bun meci din mandatul selecţionerului, însă a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League.

Reclamă

„Concluzia este că sunt foarte bucuros de această acţiune, sunt foarte bucuros că România are viitor, sunt foarte bucuros că aceşti jucători au arătat caracter şi că au potenţial. Le-am spus-o de când am preluat echipa că eu ştiu şi am convingerea că îşi pot ridica nivelul, fără doar şi poate. Dar degeaba văd eu, dacă nu o arată României întregi. Cred că în această acţiune au arătat lucruri bune, au arătat potenţial, au arătat speranţă.

Rămâne de văzut. O să fie o discuţie. Întrebarea trebuie să meargă către conducerea Federaţiei. Eu sunt bucuros că multe lucruri s-au reglat, e trist că am compromis multe lucruri în acţiunea din iunie. Ne-au lipsit jucători. Salut revenirea lui Nicu Stanciu care şi-a pus imediat amprenta pe joc. Băluţă, Cordea, sunt mulţi jucători care au revenit. Sunt jucători de care România are nevoie. E nevoie de Ianis, toată lumea are dor de el. E nevoie de Mihăilă să fie bine. Avem nevoie de Chiricheş, care e un lider adevărat. Atunci cred că România poate să bată la uşa calificării la European.

Noi ce am câştigat, am câştigat pe merit. Am pierdut puncte pe care nu le meritam, meritam 3 puncte în Finlanda. Noi ce am adus, meritam, dar în schimb am pierdut puncte care consider că nu trebuia să le facem. În primul rând, echipa a arătat că are mijloace, şi asta este important. Echipa şi-a dominat adversarul. Am marcat 5 goluri în 2 meciuri”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și