Închide meniul
EXCLUSIV

România – Bosnia 4-1 | Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională: „Întrebarea despre viitorul meu trebuie să meargă către conducerea FRF!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 septembrie 2022, 0:23

România – Bosnia 4-1 | Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională: „Întrebarea despre viitorul meu trebuie să meargă către conducerea FRF!

România a retrogradat în Liga C din Nations League

Edi Iordănescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Edi Iordănescu nu ia în calcul demisia după România – Bosnia 4-1. Echipa naţională a înregistrat cel mai bun meci din mandatul selecţionerului, însă a retrogradat în Liga C din UEFA Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri. Edi Iordănescu rămâne optimist după parcursul slab şi anunţă că va avea o discuţie cu şefii FRF.

Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională

„Concluzia este că sunt foarte bucuros de această acţiune, sunt foarte bucuros că România are viitor, sunt foarte bucuros că aceşti jucători au arătat caracter şi că au potenţial. Le-am spus-o de când am preluat echipa că eu ştiu şi am convingerea că îşi pot ridica nivelul, fără doar şi poate. Dar degeaba văd eu, dacă nu o arată României întregi. Cred că în această acţiune au arătat lucruri bune, au arătat potenţial, au arătat speranţă.

Rămâne de văzut. O să fie o discuţie. Întrebarea trebuie să meargă către conducerea Federaţiei. Eu sunt bucuros că multe lucruri s-au reglat, e trist că am compromis multe lucruri în acţiunea din iunie. Ne-au lipsit jucători. Salut revenirea lui Nicu Stanciu care şi-a pus imediat amprenta pe joc. Băluţă, Cordea, sunt mulţi jucători care au revenit. Sunt jucători de care România are nevoie. E nevoie de Ianis, toată lumea are dor de el. E nevoie de Mihăilă să fie bine. Avem nevoie de Chiricheş, care e un lider adevărat. Atunci cred că România poate să bată la uşa calificării la European.

Noi ce am câştigat, am câştigat pe merit. Am pierdut puncte pe care nu le meritam, meritam 3 puncte în Finlanda. Noi ce am adus, meritam, dar în schimb am pierdut puncte care consider că nu trebuia să le facem. În primul rând, echipa a arătat că are mijloace, şi asta este important. Echipa şi-a dominat adversarul. Am marcat 5 goluri în 2 meciuri”, a declarat Edi Iordănescu, în exclusivitate, la Antena Sport.

Reclamă

România – Bosnia 4-1. „Tricolorii” au retrogradat în Liga C

România – Bosnia, ultima partidă din această ediţie de Liga Naţiunilor, s-a încheiat cu victoria clară a „tricolorilor”, scor 4-1. George Puşcaş, cu o „dublă”, Dennis Man şi Andrei Raţiu au marcat pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Confruntarea din Giuleşti a început cu incidente în tribune. Meciul a fost oprit preţ de câteva secunde, după ce suporterii s-au luat la bătaie cu jandarmii.

România şi-a creat mai multe ocazii şi a dechis scorul în minutul 38, prin Dennis Man. Fotbalistul lui Parma a înscris cu un șut cu stângul din interiorul careului, din pasa lui Bancu. Iniţial, reuşita a fost anulată, dar golul s-a validat după intervenţia VAR.

Reclamă 4 / 0/3

„Tricolorii” au continuat să atace, iar al doilea gol a venit în minutul 73, prin George Puşcaş. Tot Bancu a pasat decisiv.

Edin Dzeko a redus din diferenţă după doar 4 minute, dar naţionala lui Edi Iordănescu a punctat pentru a treia oară în Giuleşti. Andrei Raţiu, din pasa aceluiaşi Bancu, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Edin Dzeko a redus din diferenţă după doar 4 minute, dar naţionala lui Edi Iordănescu a punctat pentru a treia oară în Giuleşti. Andrei Raţiu, din pasa aceluiaşi Bancu, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Chiar dacă România a câştigat clar, echipa naţională a încheiat pe ultimul loc grupa din Nations League şi a retrogradat în Liga C. Două victorii, o remiză şi trei înfrângeri au înregistrat „tricolorii” în 6 meciuri.

Recomandări
  • România – Bosnia 4-1
  • Edi Iordănescu nu ia în calcul plecarea de la naţională

 

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și