Închide meniul

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj: „Cel mai slab lot valoric din ultimii 10 ani!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 12:17

Reclamă
Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj: „Cel mai slab lot valoric din ultimii 10 ani!

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj. Fostul selecţioner este de părere că echipa lui Dan Petrescu are cel mai slab lot din ultimii 10 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României are un început slab de sezon. În Liga 1 ocupă locul 4, la 6 puncte de liderul Farul Constanţa, iar în Conference League a remizat cu FC Ballkani, 1-1, şi a pierdut cu Sivasspor, 0-1.

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj

„CFR cred că va reuși, are un lot numeros. Nu foarte valoros. CFR, din punctul meu de vedere, are cel mai slab lot valoric din ultimii zece ani.

Jucătorii care au fost aduși nu sunt grozavi, dar are un lot numeros”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

Adrian Păun pleacă de la CFR Cluj în Israel

Adrian Păun (27 ani) pleacă de la CFR Cluj. Campioana României îl vinde la Hapoel Beer Sheva, „coşmarul” Universităţii Craiova din Conference League. În vârstă de 27 ani, Adrian Păun pleacă din Gruia după 9 ani. Acesta a debutat pentru CFR Cluj în 2013 şi a strâns 307 partide în tricoul „feroviarilor”.

Reclamă

Adrian Păun va merge azi în Israel pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna noul contract, anunţă gsp.ro. Noua sa echipă este calificată în grupele Conference League. În play-off-ul competiţiei, clubul din Israel a eliminat-o la loviturile de la 11 metri pe Universitatea Craiova.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Păun a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și 2 Supercupe.

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş, de la reluarea Ligii 1. CFR Cluj are duel cu Petrolul, sâmbătă, în etapa a 6-a. Campionii României au câştigat ultimele trei meciuri din campionat, fără gol primit.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a profitat de pauza internaţională şi şi-a testat forţele într-un amical cu CSM Satu Mare. S-a impus categoric, cu 5-0. Boateng a deschis scorul în minutul 10 şi tot el a reuşit „dubla” până la pauză. În repriza a doua au marcat şi Buş, Vito şi Deac. Dan Petrescu i-a trimis pe teren şi pe nou-veniţii Ze Gomes şi Billong.

„Nu era important scorul, important era meciul, atitudinea. Băieţii s-au mişcat bine, au părut fresh, au părut entuziaşti. Toţi voiau să marcheze, în prima repriză erau puţin egoişti. În a doua parcă a fost mai bine ca şi goluri, dar per total cred că toţi jucătorii au arătat că vor să joace la CFR, toţi sunt în formă bună. Mă bucur foarte mult că nu am avut niciun accidentat.

E clar că şi lui Ze Gomes, şi lui Billong le lipsesc meciurile. Sunt jucători de calitate amândoi. Jucând meciuri pot să ajungă la un nivel bun. Noi avem noroc că mai este şi echipa a doua, dar în acelaşi timp în octombrie avem 9 meciuri. Am nevoie de toţi jucătorii, să joace toţi. Mi-au dat încredere azi toţi jucătorii„, a declarat Dan Petrescu într-un interviu postat pe pagina de Youtube a lui CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și