Închide meniul

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj: „Cel mai slab lot valoric din ultimii 10 ani!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 12:17

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj: „Cel mai slab lot valoric din ultimii 10 ani!

Meci de infarct pentru Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj. Fostul selecţioner este de părere că echipa lui Dan Petrescu are cel mai slab lot din ultimii 10 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României are un început slab de sezon. În Liga 1 ocupă locul 4, la 6 puncte de liderul Farul Constanţa, iar în Conference League a remizat cu FC Ballkani, 1-1, şi a pierdut cu Sivasspor, 0-1.

Victor Piţurcă o face praf pe CFR Cluj

„CFR cred că va reuși, are un lot numeros. Nu foarte valoros. CFR, din punctul meu de vedere, are cel mai slab lot valoric din ultimii zece ani.

Jucătorii care au fost aduși nu sunt grozavi, dar are un lot numeros”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit sport.ro.

Adrian Păun pleacă de la CFR Cluj în Israel

Adrian Păun (27 ani) pleacă de la CFR Cluj. Campioana României îl vinde la Hapoel Beer Sheva, „coşmarul” Universităţii Craiova din Conference League. În vârstă de 27 ani, Adrian Păun pleacă din Gruia după 9 ani. Acesta a debutat pentru CFR Cluj în 2013 şi a strâns 307 partide în tricoul „feroviarilor”.

Reclamă

Adrian Păun va merge azi în Israel pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna noul contract, anunţă gsp.ro. Noua sa echipă este calificată în grupele Conference League. În play-off-ul competiţiei, clubul din Israel a eliminat-o la loviturile de la 11 metri pe Universitatea Craiova.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Păun a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și 2 Supercupe.

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş, de la reluarea Ligii 1. CFR Cluj are duel cu Petrolul, sâmbătă, în etapa a 6-a. Campionii României au câştigat ultimele trei meciuri din campionat, fără gol primit.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a profitat de pauza internaţională şi şi-a testat forţele într-un amical cu CSM Satu Mare. S-a impus categoric, cu 5-0. Boateng a deschis scorul în minutul 10 şi tot el a reuşit „dubla” până la pauză. În repriza a doua au marcat şi Buş, Vito şi Deac. Dan Petrescu i-a trimis pe teren şi pe nou-veniţii Ze Gomes şi Billong.

„Nu era important scorul, important era meciul, atitudinea. Băieţii s-au mişcat bine, au părut fresh, au părut entuziaşti. Toţi voiau să marcheze, în prima repriză erau puţin egoişti. În a doua parcă a fost mai bine ca şi goluri, dar per total cred că toţi jucătorii au arătat că vor să joace la CFR, toţi sunt în formă bună. Mă bucur foarte mult că nu am avut niciun accidentat.

E clar că şi lui Ze Gomes, şi lui Billong le lipsesc meciurile. Sunt jucători de calitate amândoi. Jucând meciuri pot să ajungă la un nivel bun. Noi avem noroc că mai este şi echipa a doua, dar în acelaşi timp în octombrie avem 9 meciuri. Am nevoie de toţi jucătorii, să joace toţi. Mi-au dat încredere azi toţi jucătorii„, a declarat Dan Petrescu într-un interviu postat pe pagina de Youtube a lui CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și