Închide meniul

Adrian Păun pleacă de la CFR Cluj! Campioana României îl vinde la „coşmarul” Universităţii Craiova

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 11:39

Adrian Păun pleacă de la CFR Cluj! Campioana României îl vinde la „coşmarul Universităţii Craiova

Adrian Pău

Adrian Păun, într-un meci pentru CFR Cluj / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 27 ani, Adrian Păun pleacă din Gruia după 9 ani. Acesta a debutat pentru CFR Cluj în 2013 şi a strâns 307 partide în tricoul „feroviarilor”.

Adrian Păun pleacă de la CFR Cluj

Adrian Păun va merge azi în Israel pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna noul contract, anunţă gsp.ro.

Reclamă

Noua sa echipă este calificată în grupele Conference League. În play-off-ul competiţiei, clubul din Israel a eliminat-o la loviturile de la 11 metri pe Universitatea Craiova.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Păun a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și 2 Supercupe.

Reclamă

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş, de la reluarea Ligii 1. CFR Cluj are duel cu Petrolul, sâmbătă, în etapa a 6-a. Campionii României au câştigat ultimele trei meciuri din campionat, fără gol primit.

CFR Cluj a profitat de pauza internaţională şi şi-a testat forţele într-un amical cu CSM Satu Mare. S-a impus categoric, cu 5-0. Boateng a deschis scorul în minutul 10 şi tot el a reuşit „dubla” până la pauză. În repriza a doua au marcat şi Buş, Vito şi Deac. Dan Petrescu i-a trimis pe teren şi pe nou-veniţii Ze Gomes şi Billong.

„Nu era important scorul, important era meciul, atitudinea. Băieţii s-au mişcat bine, au părut fresh, au părut entuziaşti. Toţi voiau să marcheze, în prima repriză erau puţin egoişti. În a doua parcă a fost mai bine ca şi goluri, dar per total cred că toţi jucătorii au arătat că vor să joace la CFR, toţi sunt în formă bună. Mă bucur foarte mult că nu am avut niciun accidentat.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că şi lui Ze Gomes, şi lui Billong le lipsesc meciurile. Sunt jucători de calitate amândoi. Jucând meciuri pot să ajungă la un nivel bun. Noi avem noroc că mai este şi echipa a doua, dar în acelaşi timp în octombrie avem 9 meciuri. Am nevoie de toţi jucătorii, să joace toţi. Mi-au dat încredere azi toţi jucătorii„, a declarat Dan Petrescu într-un interviu postat pe pagina de Youtube a lui CFR Cluj.

Neluțu Varga s-a împăcat cu Dan Petrescu

Neluțu Varga s-a împăcat cu Dan Petrescu, dar continuă să-l atace. Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit că nu a avut nicio implicare în protestul fanilor ardeleni împotriva „Bursucului”. Mai mulți suporteri ai campioanei României i-au strigat demisia lui Petrescu la finalul meciului pierdut cu Sivasspor, scor 0-1, în Conference League, lucru care l-a enervat la culme pe antrenorul de 54 de ani.

Într-un exces de furie, Dan Petrescu l-a acuzat pe Neluțu Varga că chiar el i-ar fi stârnit pe fani împotriva sa după eșecul din Gruia.

Finanțatorul CFR-ului s-a apărat și l-a numit „nebun” pe Petrescu pentru astfel de acuzații. În plus, Neluțu Varga a explicat că medicul i-a interzis să mai meargă pe stadion timp de 6 luni după ce a suferit grave probleme de sănătate.

„Eu cred că el este ofensat un pic pentru că i-a strigat lumea (n.r.- demisia). Dar eu nu am nicio implicare în asta. Eu nu mă ocup de găinării! Cum să mă duc eu să vorbesc cu suporterii să strige demisia? E nebun? Eu nici nu mă duc pe stadion.

În primul rând eu nu mai am voie medical să mă implic cu emoţiile şi cu astea. Minimum şase luni de zile trebuie să stau departe de fotbal. Şi tocmai d-asta am vrut să fie îmbunătăţită situaţia de a câştiga nişte bani”, a declarat Neluțu Varga, pentru digisport.ro.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out
Liga 1 • 15 mart., 17:19
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova