Închide meniul

Ce sancţiune a primit Cristi Săpunaru, după scandalul colosal de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2022, 17:22

Reclamă
Ce sancţiune a primit Cristi Săpunaru, după scandalul colosal de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid

Cristi Săpunaru, declarații după CFR Cluj - Rapid 2-2

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapi/ Hepta

Cristi Săpunaru şi-a aflat pedeapsa, după scandalul de la finalul partidei dintre FC U Craiova 1948 – Rapid. Căpitanul giuleştenilor a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a fost suspendat o etapă, după incidentele care l-au avut în prim plan. Fundaşul lui Rapid a fost implicat într-o altercaţie cu fanii olteni, care a luat amploare la vestiare.

Sancţiunea primită de Cristi Săpunru, după scandalul de la finalul partidei FC U Craiova 1948 – Rapid

Pe lângă etapa de suspendare primită, Cristi Săpunaru a fost amendat cu 9400 de lei, aproximativ 2000 de euro, de către Comisia de Disciplină a FRF.

Căpitanul giuleştenilor îşi va putea ispăşi etapa de suspendare în Cupa României, anunţă gsp.ro. Rapid se va duela cu CS Afumaţi, miercuri, de la 21:30. Astfel, liderul giuleştenilor nu va lipsi de la meciurile de campionat, unde echipa sa este la egalitate cu liderul Ligii 1, Farul.

A venit „nota de plată” după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0!

A venit „nota de plată” după scandalul monstru de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a comunicat că, până la această oră, au fost acordate 18 sancțiuni contravenționale, ca urmare a încăierării de la vestiarele stadionului din Târgu Jiu, dar și a incidentelor din tribune. Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, s-a aflat în prim-plan la finalul partidei din Liga 1, fiind la un pas de bătaie cu un suporter al oltenilor.

Reclamă

Jandarmii au anunțat că nu mai puțin de 5 reprezentanți ai celor două cluburi au fost amendați după ce nervii au cedat la finalul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Rapid. Potrivit gsp.ro, printre cei 5 sancționați se numără și Săpunaru.

În plus, clubul gazdă, FC U Craiova 1948, a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei.

Decizia Jandarmeriei, după scandalul care l-a avut în prim plan pe Cristi Săpunaru

În completarea informațiilor comunicate oficial, cu privire la meciul de fotbal dintre echipele FCU Craiova 1948 și FC Rapid București, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova face următoarele precizări:

Reclamă 4 / 0/3

Ca urmare a verificărilor efectuate până în acest moment, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.550 lei.

Pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii, clubul organizator a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei.

Cinci dintre persoanele sancționate sunt reprezentanți ai celor doua cluburi de fotbal, care au fost sancționati cu amendă în valoare totală de 4000 lei, pentru săvârșirea în public de fapte acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență si provocare și participare la scandal.

Totodată, au fost întocmite actele de constatare, necesare începerii cercetării pentru o faptă de natură penală, prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

Pe această cale, dezaprobăm orice formă de violență fizică sau verbală, din partea spectatorilor, a jucătorilor sau a reprezentanților oficiali ai cluburilor de fotbal”, a anunțat Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și