Închide meniul

Ce sancţiune a primit Cristi Săpunaru, după scandalul colosal de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2022, 17:22

Ce sancţiune a primit Cristi Săpunaru, după scandalul colosal de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid

Cristi Săpunaru, declarații după CFR Cluj - Rapid 2-2

Cristi Săpunaru, într-un meci pentru Rapi/ Hepta

Cristi Săpunaru şi-a aflat pedeapsa, după scandalul de la finalul partidei dintre FC U Craiova 1948 – Rapid. Căpitanul giuleştenilor a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Săpunaru a fost suspendat o etapă, după incidentele care l-au avut în prim plan. Fundaşul lui Rapid a fost implicat într-o altercaţie cu fanii olteni, care a luat amploare la vestiare.

Sancţiunea primită de Cristi Săpunru, după scandalul de la finalul partidei FC U Craiova 1948 – Rapid

Pe lângă etapa de suspendare primită, Cristi Săpunaru a fost amendat cu 9400 de lei, aproximativ 2000 de euro, de către Comisia de Disciplină a FRF.

Căpitanul giuleştenilor îşi va putea ispăşi etapa de suspendare în Cupa României, anunţă gsp.ro. Rapid se va duela cu CS Afumaţi, miercuri, de la 21:30. Astfel, liderul giuleştenilor nu va lipsi de la meciurile de campionat, unde echipa sa este la egalitate cu liderul Ligii 1, Farul.

A venit „nota de plată” după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0!

A venit „nota de plată” după scandalul monstru de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a comunicat că, până la această oră, au fost acordate 18 sancțiuni contravenționale, ca urmare a încăierării de la vestiarele stadionului din Târgu Jiu, dar și a incidentelor din tribune. Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, s-a aflat în prim-plan la finalul partidei din Liga 1, fiind la un pas de bătaie cu un suporter al oltenilor.

Reclamă

Jandarmii au anunțat că nu mai puțin de 5 reprezentanți ai celor două cluburi au fost amendați după ce nervii au cedat la finalul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Rapid. Potrivit gsp.ro, printre cei 5 sancționați se numără și Săpunaru.

În plus, clubul gazdă, FC U Craiova 1948, a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei.

Decizia Jandarmeriei, după scandalul care l-a avut în prim plan pe Cristi Săpunaru

În completarea informațiilor comunicate oficial, cu privire la meciul de fotbal dintre echipele FCU Craiova 1948 și FC Rapid București, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova face următoarele precizări:

Reclamă 4 / 0/3

Ca urmare a verificărilor efectuate până în acest moment, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.550 lei.

Pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii, clubul organizator a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei.

Cinci dintre persoanele sancționate sunt reprezentanți ai celor doua cluburi de fotbal, care au fost sancționati cu amendă în valoare totală de 4000 lei, pentru săvârșirea în public de fapte acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență si provocare și participare la scandal.

Totodată, au fost întocmite actele de constatare, necesare începerii cercetării pentru o faptă de natură penală, prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

Pe această cale, dezaprobăm orice formă de violență fizică sau verbală, din partea spectatorilor, a jucătorilor sau a reprezentanților oficiali ai cluburilor de fotbal”, a anunțat Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Recomandări
  • Cristi Săpunaru şi-a aflat pedeapsa
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și