Închide meniul

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2022, 10:54

Reclamă
Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Devis Mangia a oferit prima reacție după ce a fost acuzat pentru abatere sexuală

Devis Mangia, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei. Fostul antrenor al Universității Craiova a dezmințit ipoteza respectivă, lansată în spațiul public de presa malteză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul italian a fost suspendat temporar din postul de selecționer al Maltei. Anunțul a fost făcut în urmă cu două zile de Federația de Fotbal din Malta.

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Devis Mangia a explicat, prin intermediul unui comunicat, că altul a fost motivul pentru care a fost suspendat, ci nu o abatere sexuală.

Italianul a precizat că nu a apelat vreodată la un astfel de comportament:

“În legătură cu știrea apărută în presa din Malta, este de datoria mea să specific faptul că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, o conduită care să afecteze integritatea personală sau sexuală a unei persoane, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației.

Reclamă

Acestea sunt știri false și nefondate, care îmi dăunează grav demnitatea și reputația profesională. În ciuda celor scrise, acest timp de comportament nici măcar nu a fost motivul deciziei Federației. Dacă vor mai fi publicate informații de acest tip, îmi rezerv dreptul să mă adresez instanțelor pentru defăimare. 

Orice viitoare comunicare va fi făcută după un acord cu Federația din Malta, respectând contractul existent”, se arată în comunicatul publicat de Devis Mangia.

Mangia, suspendat temporar din funcția de selecționer al Maltei

„Devis Mangia a fost suspendat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri depusă pentru o presupusă abatere de la politicile Federației. Mangia și-a arătat disponibilitatea pentru a lămuri lucrurile”, a anunțat Federația de Fotbal din Malta, pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, presa malteză a venit cu un scenariu uluitor. Publicația Times of Malta a dezvăluit că Federația a fost înștiințată cu privire la o abatere sexuală comisă de italian asupra unui jucător din naționala sa. Conform sursei citate, chiar fotbalistul respectiv ar fi fost cel care a făcut reclamație la Federație.

Federația malteză a anunțat că miercuri a avut loc o ședință de urgență a Comitetului Executiv pentru a hotărî dacă Mangia va continua sau nu la cârma naționalei. Un anunț final va fi făcut în cel mai scurt timp.

Devis Mangia ocupă postul de selecționer al Maltei din decembrie 2019. Contractul său expiră în 2023.

Mangia a câștigat Cupa României în 2018, pe banca Universității Craiova. Spezia, Bari și Ascoli se numără printre echipele pe care le-a mai pregătit antrenorul de 48 de ani.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și