Închide meniul

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2022, 10:54

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Devis Mangia a oferit prima reacție după ce a fost acuzat pentru abatere sexuală

Devis Mangia, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

  • Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei. Fostul antrenor al Universității Craiova a dezmințit ipoteza respectivă, lansată în spațiul public de presa malteză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul italian a fost suspendat temporar din postul de selecționer al Maltei. Anunțul a fost făcut în urmă cu două zile de Federația de Fotbal din Malta.

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Devis Mangia a explicat, prin intermediul unui comunicat, că altul a fost motivul pentru care a fost suspendat, ci nu o abatere sexuală.

Reclamă

Italianul a precizat că nu a apelat vreodată la un astfel de comportament:

“În legătură cu știrea apărută în presa din Malta, este de datoria mea să specific faptul că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, o conduită care să afecteze integritatea personală sau sexuală a unei persoane, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației.

Reclamă

Acestea sunt știri false și nefondate, care îmi dăunează grav demnitatea și reputația profesională. În ciuda celor scrise, acest timp de comportament nici măcar nu a fost motivul deciziei Federației. Dacă vor mai fi publicate informații de acest tip, îmi rezerv dreptul să mă adresez instanțelor pentru defăimare. 

Orice viitoare comunicare va fi făcută după un acord cu Federația din Malta, respectând contractul existent”, se arată în comunicatul publicat de Devis Mangia.

Mangia, suspendat temporar din funcția de selecționer al Maltei

„Devis Mangia a fost suspendat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri depusă pentru o presupusă abatere de la politicile Federației. Mangia și-a arătat disponibilitatea pentru a lămuri lucrurile”, a anunțat Federația de Fotbal din Malta, pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, presa malteză a venit cu un scenariu uluitor. Publicația Times of Malta a dezvăluit că Federația a fost înștiințată cu privire la o abatere sexuală comisă de italian asupra unui jucător din naționala sa. Conform sursei citate, chiar fotbalistul respectiv ar fi fost cel care a făcut reclamație la Federație.

Federația malteză a anunțat că miercuri a avut loc o ședință de urgență a Comitetului Executiv pentru a hotărî dacă Mangia va continua sau nu la cârma naționalei. Un anunț final va fi făcut în cel mai scurt timp.

Devis Mangia ocupă postul de selecționer al Maltei din decembrie 2019. Contractul său expiră în 2023.

Mangia a câștigat Cupa României în 2018, pe banca Universității Craiova. Spezia, Bari și Ascoli se numără printre echipele pe care le-a mai pregătit antrenorul de 48 de ani.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Gardoş a dezvăluit momentul când s-a prăbuşit emoţional din cauza antrenorului
Liga 1 • 16 ian., 19:23
„L-am înjurat!” Florin Gardoş a dezvăluit momentul când s-a prăbuşit emoţional din cauza antrenorului: „Simţeam că mă provoacă!
Anglia - Malta și Italia - Macedonia de Nord LIVE SCORE
Fotbal extern • 17 nov., 23:43
Anglia – Malta 2-0 și Italia – Macedonia de Nord 5-2. Ce echipe s-au calificat la EURO, după rezultatele serii
Cristiano Ronaldo
Preliminarii EURO 2024 • 26 mart., 23:40
Preliminarii EURO 2024 | Portugalia s-a distrat cu Luxemburg! Danemarca a pierdut uluitor cu Kazahstan!
Devis Mangia
Fotbal intern • 7 nov., 21:25
Devis Mangia a demisionat de la naţionala Maltei! Reacţie în scandalul uriaş de hărţurie sexuală: „Este regretabilă situația creată!”
Eugen Neagoe
Liga 1 • 1 nov., 9:09
Eugen Neagoe a răbufnit după victoria cu FCSB: „Puteam să mai marcăm cu uşurinţă cinci goluri”. L-a comparat cu Devis Mangia pe Nicolae Dică