Închide meniul

George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 10:11

George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională”

George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu

George Pușcaș, la naționala României / Profimedia

Sorin Cârțu l-a ironizat pe George Pușcaș pentru declarația dată de acesta la finalul partidei dintre România și Bosnia. Atacantul s-a arătat extrem de fericit de cele două goluri marcate în acel meci, chiar dacă echipa națională a retrogradat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a terminat ultima în grupa de Liga Națiunilor, cu șapte puncte după șase runde. Victoria cu 4-1 din ultima etapă, contra Bosniei, a fost în zadar pentru ”tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Sorin Cârțu a luat la țintă declarația lui George Pușcaș, de la finalul meciului România – Bosnia

Sorin Cârțu l-a taxat pe George Pușcaș pentru atitudinea de după cele două goluri marcate în România – Bosnia. Oficialul Universității Craiova consideră nepotrivită afirmația atacantului, care evoluează la Genoa, în Serie B.

”N-am intrat în națională, pentru că am fost plecat. Nu am văzut meciurile, nu pot să fac o analiză.

Dar, îl parafrazez pe Pușcaș, ‘să luăm ce a fost bun și singurul lucru negativ a fost că am retrogradat’.

Reclamă

E plină de încărcătură emoțională (n.r. – declarația lui George Pușcaș)”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Digi Sport.

Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș

Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș. Fostul mijlocaș al Stelei s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea lui Pușcaș de la finalul meciului Finlanda – România 1-1, din Liga Națiunilor. Stoica i-a transmis un mesaj dur atacantului de 26 de ani, legitimat în prezent la Genoa, în Serie B.

Tudorel Stoica a fost foarte deranjat de modul în care Pușcaș a reacționat după remiza de la Helsinki și l-a tras la răspundere:

Reclamă 4 / 0/3

„Aș vrea să mă mai uit la ce spune jucătorul ala care a dat două goluri și care îi punea la punct pe băieții ăștia, adică pe noi, oamenii care stăm la televizor, că el e în teren și el face ce vrea la echipa națională.

Deci nu face ce trebuie, face ce vrea. Mă refer la băiatul ăla care a dat două goluri (n.r. – George Pușcaș), da, el, probabil că da. Și ne spunea ce face el în teren. Păi dacă mai sunt 2-3 jucători ca el și fac ce vor…

Păi de aia nici nu a ajuns să joace pe unde a fost, la echipe de liga a doua. Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta. E un lucru care m-a șocat, referitor la ceea ce spune. El nu citește și nu îl interesează.

La întrebarea reporterului, care i-a spus că putea să dea pasă și să marcheze colegul lui (n.r. – Darius Olaru), el a spus că el face ce vrea în teren, nu îl interesează. De aia e rezervă pe unde este, dar vrea continuitate. Păi de unde continuitate, dacă vii și joci la națională și te comporți așa?”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și