Închide meniul

George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională”

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 10:11

George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu. Pentru ce l-a ironizat oficialul oltenilor: ”E plină de încărcătură emoțională”

George Pușcaș, luat la țintă de Sorin Cârțu

George Pușcaș, la naționala României / Profimedia

  • Sorin Cârțu l-a taxat pe George Pușcaș
  • Declarația atacantului echipei naționale, ironizată de oficialul Universității Craiova

Sorin Cârțu l-a ironizat pe George Pușcaș pentru declarația dată de acesta la finalul partidei dintre România și Bosnia. Atacantul s-a arătat extrem de fericit de cele două goluri marcate în acel meci, chiar dacă echipa națională a retrogradat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a terminat ultima în grupa de Liga Națiunilor, cu șapte puncte după șase runde. Victoria cu 4-1 din ultima etapă, contra Bosniei, a fost în zadar pentru ”tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Sorin Cârțu a luat la țintă declarația lui George Pușcaș, de la finalul meciului România – Bosnia

Sorin Cârțu l-a taxat pe George Pușcaș pentru atitudinea de după cele două goluri marcate în România – Bosnia. Oficialul Universității Craiova consideră nepotrivită afirmația atacantului, care evoluează la Genoa, în Serie B.

Reclamă

”N-am intrat în națională, pentru că am fost plecat. Nu am văzut meciurile, nu pot să fac o analiză.

Dar, îl parafrazez pe Pușcaș, ‘să luăm ce a fost bun și singurul lucru negativ a fost că am retrogradat’.

Reclamă

E plină de încărcătură emoțională (n.r. – declarația lui George Pușcaș)”, a declarat Sorin Cârțu, pentru Digi Sport.

Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș

Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș. Fostul mijlocaș al Stelei s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea lui Pușcaș de la finalul meciului Finlanda – România 1-1, din Liga Națiunilor. Stoica i-a transmis un mesaj dur atacantului de 26 de ani, legitimat în prezent la Genoa, în Serie B.

Tudorel Stoica a fost foarte deranjat de modul în care Pușcaș a reacționat după remiza de la Helsinki și l-a tras la răspundere:

Reclamă 4 / 0/3

„Aș vrea să mă mai uit la ce spune jucătorul ala care a dat două goluri și care îi punea la punct pe băieții ăștia, adică pe noi, oamenii care stăm la televizor, că el e în teren și el face ce vrea la echipa națională.

Deci nu face ce trebuie, face ce vrea. Mă refer la băiatul ăla care a dat două goluri (n.r. – George Pușcaș), da, el, probabil că da. Și ne spunea ce face el în teren. Păi dacă mai sunt 2-3 jucători ca el și fac ce vor…

Păi de aia nici nu a ajuns să joace pe unde a fost, la echipe de liga a doua. Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta. E un lucru care m-a șocat, referitor la ceea ce spune. El nu citește și nu îl interesează.

La întrebarea reporterului, care i-a spus că putea să dea pasă și să marcheze colegul lui (n.r. – Darius Olaru), el a spus că el face ce vrea în teren, nu îl interesează. De aia e rezervă pe unde este, dar vrea continuitate. Păi de unde continuitate, dacă vii și joci la națională și te comporți așa?”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Digisport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”