Închide meniul

Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș: „De-aia e rezervă pe unde e, prin liga a doua! Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 28 septembrie 2022, 22:17

Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș: „De-aia e rezervă pe unde e, prin liga a doua! Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta!

George Pușcaș a fost criticat aspru de Tudorel Stoica

George Pușcaș, în tricoul naționalei României / Profimedia

  • Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș. Fostul mijlocaș al Stelei s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea lui Pușcaș de la finalul meciului Finlanda – România 1-1, din Liga Națiunilor. Stoica i-a transmis un mesaj dur atacantului de 26 de ani, legitimat în prezent la Genoa, în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Pușcaș a marcat o dublă în victoria României cu Bosnia, scor 4-1, din ultima rundă a grupei din Liga Națiunilor. În ciuda succesului răsunător din Giulești, „tricolorii” lui Edi Iordănescu au retrogradat în Liga C.

Tudorel Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș

Pușcaș a ratat o ocazie mare pe finalul partidei cu Finlanda, când a driblat și a fost deposedat, deși putea să-i paseze lui Darius Olaru, aflat într-o poziție ideală.

Reclamă

Tudorel Stoica a fost foarte deranjat de modul în care Pușcaș a reacționat după remiza de la Helsinki și l-a tras la răspundere:

„Aș vrea să mă mai uit la ce spune jucătorul ala care a dat două goluri și care îi punea la punct pe băieții ăștia, adică pe noi, oamenii care stăm la televizor, că el e în teren și el face ce vrea la echipa națională.

Reclamă

Deci nu face ce trebuie, face ce vrea. Mă refer la băiatul ăla care a dat două goluri (n.r. – George Pușcaș), da, el, probabil că da. Și ne spunea ce face el în teren. Păi dacă mai sunt 2-3 jucători ca el și fac ce vor…

Păi de aia nici nu a ajuns să joace pe unde a fost, la echipe de liga a doua. Și nici nu va juca, cu mentalitatea asta. E un lucru care m-a șocat, referitor la ceea ce spune. El nu citește și nu îl interesează.

La întrebarea reporterului, care i-a spus că putea să dea pasă și să marcheze colegul lui (n.r. – Darius Olaru), el a spus că el face ce vrea în teren, nu îl interesează. De aia e rezervă pe unde este, dar vrea continuitate. Păi de unde continuitate, dacă vii și joci la națională și te comporți așa?”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui George Puşcaş, după dubla de senzaţie din România – Bosnia 4-1

George Pușcaș şi-a spălat păcatele după evoluţia ştearsă din partida cu Finlanda şi a decis partida cu Bosnia, câștigată cu 4-1 de naționala României.

Puscaş are 8 goluri marcate în cele 30 de meciuri jucate pentru naţionala României. Puşcaş a reuşit dubla în partida cu Bosnia în doar 13 minute. Atacantul de la Pisa a marcat în minutele 73 şi 86.

Puşcaş nu mai marcase pentru naţionala României din 2020.

A fost o seară frumoasă, sunt foarte fericit, trăiesc pentru momente de genul, mai ales la echipa naţională unde o victorie şi un gol e dublu decât oriunde altundeva.

Pot să o numesc şi o descătuşare, am avut norocul să pot să dau gol, să putem aduce victoria acasă. Indiferent, trebuie să ne uităm la prestaţia de astăzi, să avem continuitate la ce am făcut şi să continuăm la fel şi în viitor.

Noi ne dorim să rămână Edi, nici nu ne-am dori altfel, nici nu ştim de ce vorbim. Noi suntem foarte fericiţi cu Mister, cred că uşor-uşor se văd şi prestaţiile, se vede şi echipa. Dacă avem continuitate, cred că vom face ceva frumos.

E greu, după victorie de genul ăsta să retrogradezi, nu e tocmai plăcut. Trebuie să luăm ce avem pozitiv„, a spus George Puşcaş în exclusivitate la Antena Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia