Închide meniul

Billel Omrani debutează la FCSB! Atacantul francez va face pereche în atac cu Andrea Compagno

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2022, 20:22

Reclamă
Billel Omrani debutează la FCSB! Atacantul francez va face pereche în atac cu Andrea Compagno

Billel Omrani este titular la FCSB

Billel Omrani a debutat la FCSB / Facebook FCSB

Billel Omrani debutează la FCSB în meciul cu FC Argeş. Nicolae Dică a îndeplinit dorinţa lui Gigi Becali, astfel că atacantul francez va face pereche în atac cu Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În primul meci, o să-l vedeţi pe teren pe Omrani. Aşa trebuie să joace, cu Compagno. Pe teren trebuie să fie jucătorii valoroşi. Deviza mea e jucătorii valoroşi pe teren. Antrenorul trebuie să îi aşeze”, spunea recent Gigi Becali.

Billel Omrani debutează la FCSB

Billel Omrani a jucat deja a doua de la FCSB, însă „marele examen” va veni cu FC Argeş. Omrani a reuşit şi o pasă de gol pentru Dumiter, în partida pe care roş-albaştrii au câştigat-o cu CS Dinamo, scor 3-1.

Echipa de start a FCSB-ului în meciul cu FC Argeş:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Haruț, Tamm, S. Șerban – Cordea, Edjouma, Olaru – Omrani, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, R. Boboc, Nikolov, Oaidă, Pantea, Rusu
Antrenor: Nicolae Dică

Reclamă

Omrani, mesaj războinic după ce a jucat primul meci pentru FCSB

Billel Omrani a debutat la echipa a doua de la FCSB, însă gândul îi este la marile bătălii din Liga 1. Omrani a reuşit şi o pasă de gol pentru Dumiter, în partida pe care roş-albaştrii au câştigat-o cu CS Dinamo, scor 3-1.

„A fost bine pentru echipă, am câștigat. Pentru mine a fost prea bine să joc un meci amical (n.r – a fost meci oficial, în Liga 3), am reușit să dau un assist, am provocat un fault și după a fost gol. Sunt foarte fericit, m-am simțit bine fizic, lucrez foarte mult.

Am alergat multe, am făcut sprinturi. Acum trebuie să lucrez mai mult și vedem săptămânile viitoare. Mă simt foarte bine și sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Mai am puțin și revin la 100%, cred că sunt la 80%. Mai am nevoie să lucrez puțin.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi place de antrenor, de toți jucătorii. M-au ajutat să mă integrez foarte rapid, suntem foarte serioși la antrenament, lucrăm foarte mult alături de staff.

Acum suntem pe locul 14. Vedem primul meci, cu FC Argeș, avem nevoie să câștigăm. După trebuie să câștigăm fiecare meci. Eu vreau să câștigăm titul, ăsta este obiectivul meu„, a spus Billel Omrani după ce a debutat la echipa a doua de la FCSB, în partida câştigată cu CS Dinamo, scor 3-1.

Iosif Rotariu: „Omrani nu poate evolua lângă Compagno!”

Iosif Rotariu îi „spulberă” visul lui Gigi Becali. Fostul internaţional român este de părere că Billel Omrani nu poate evolua alături de Andrea Compagno în atacul FCSB, aşa cum îşi doreşte patronul vicecampioanei.

Recent, Gigi Becali i-a transmis lui Nicolae Dică ca Billel Omrani să facă pereche în atac cu Andrea Compagno, într-un sistem potrivit în care să-i integreze pe ambii.

„Nu văd un 4-4-2, cu Omrani și Compagno. E un transfer bun făcut de FCSB, dar e nevoie de răbdare în cazul lui Omrani. El va juca, în opinia mea, într-un trident ofensiv alături de Compagno central și Florinel Coman în stânga.

Sau în stânga, alături de Cordea pe dreapta și Compagno central. Cel puțin pe foaie, acest atac arată foarte bine la FCSB”, a declarat Iosif Rotariu, conform potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și