Închide meniul

Iosif Rotariu îi „spulberă” visul lui Gigi Becali: „Omrani nu poate evolua lângă Compagno!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 8:26

Iosif Rotariu îi „spulberă visul lui Gigi Becali: „Omrani nu poate evolua lângă Compagno!

Iosif Rotariu îi "spulberă" visul lui Gigi Becali

Billel Omrani a debutat pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Iosif Rotariu îi „spulberă” visul lui Gigi Becali. Fostul internaţional român este de părere că Billel Omrani nu poate evolua alături de Andrea Compagno în atacul FCSB, aşa cum îşi doreşte patronul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Gigi Becali i-a transmis lui Nicolae Dică ca Billel Omrani să facă pereche în atac cu Andrea Compagno, într-un sistem potrivit în care să-i integreze pe ambii.

Iosif Rotariu îi „spulberă” visul lui Gigi Becali

„Nu văd un 4-4-2, cu Omrani și Compagno. E un transfer bun făcut de FCSB, dar e nevoie de răbdare în cazul lui Omrani. El va juca, în opinia mea, într-un trident ofensiv alături de Compagno central și Florinel Coman în stânga.

Sau în stânga, alături de Cordea pe dreapta și Compagno central. Cel puțin pe foaie, acest atac arată foarte bine la FCSB”, a declarat Iosif Rotariu, conform potrivit sport.ro.

Gigi Becali, ultimele detalii despre debutul lui Billel Omrani

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre Billel Omrani, după ce atacantul a evoluat pentru FCSB II. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că atacantul adus în această vară va debuta sub comanda lui Nicolae Dică în primul meci după reluarea campionatului.

Reclamă

„În primul meci, o să-l vedeţi pe teren pe Omrani. Aşa trebuie să joace, cu Compagno. Pe teren trebuie să fie jucătorii valoroşi.

Deviza mea e jucătorii valoroşi pe teren. Antrenorul trebuie să îi aşeze”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Omrani, mesaj războinic după ce a jucat primul meci pentru FCSB

Billel Omrani a debutat la echipa a doua de la FCSB, însă gândul îi este la marile bătălii din Liga 1. Omrani a reuşit şi o pasă de gol pentru Dumiter, în partida pe care roş-albaştrii au câştigat-o cu CS Dinamo, scor 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost bine pentru echipă, am câștigat. Pentru mine a fost prea bine să joc un meci amical (n.r – a fost meci oficial, în Liga 3), am reușit să dau un assist, am provocat un fault și după a fost gol. Sunt foarte fericit, m-am simțit bine fizic, lucrez foarte mult.

Am alergat multe, am făcut sprinturi. Acum trebuie să lucrez mai mult și vedem săptămânile viitoare. Mă simt foarte bine și sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Mai am puțin și revin la 100%, cred că sunt la 80%. Mai am nevoie să lucrez puțin.

Îmi place de antrenor, de toți jucătorii. M-au ajutat să mă integrez foarte rapid, suntem foarte serioși la antrenament, lucrăm foarte mult alături de staff.

Acum suntem pe locul 14. Vedem primul meci, cu FC Argeș, avem nevoie să câștigăm. După trebuie să câștigăm fiecare meci. Eu vreau să câștigăm titul, ăsta este obiectivul meu„, a spus Billel Omrani după ce a debutat la echipa a doua de la FCSB, în partida câştigată cu CS Dinamo, scor 3-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și