Închide meniul

Jucătorii remarcați de Gigi Becali după FCSB – FC Argeș 3-2: ”Extraordinar!” / ”A crescut mult!” Ce impresie i-a lăsat Billel Omrani la debut

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 8:19

Reclamă
Jucătorii remarcați de Gigi Becali după FCSB – FC Argeș 3-2: ”Extraordinar!” / ”A crescut mult!” Ce impresie i-a lăsat Billel Omrani la debut

Gigi Becali şi-a ales favoritul. David Miculescu, remarcat după FC U Craiova 1948 - FCSB 0-2

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii remarcați de Gigi Becali după FCSB – FC Argeș 3-2 au fost Malcom Edjouma, Andrea Compagno și Andrei Cordea. ”Tancul” italian a reușit o ”dublă”, iar internaționalul român a decis confruntarea în minutul 87.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La FCSB a debutat și Billel Omrani, însă atacantul francez l-a dezamăgit pe patronul FCSB. În prima repriză, fostul golgheter de la CFR Cluj a lovit bara transversală din poziție ideală.

Jucătorii remarcați de Gigi Becali după FCSB – FC Argeș 3-2

”Coman, Tavi Popescu, în loc să crească, au scăzut. În schimb, Cordea a crescut foarte mult. L-am luat pe Compagno, Edjouma a crescut de când a venit la noi, jucător extraordinar.

Omrani, cum să ratezi de acolo? Nu este încă 100%. Nu e ăsta Omrani, ce a jucat astăzi. E vorba de fundașii centrali? Tamm și Dawa îmi plac. Haruț e și el pe acolo. Dacă ziceți că a jucat bine și am luat trei goluri (n.r.- două).

Nu poți să închizi toate unghiurile (n.r.- Tamm, la golul 2 al lui FC Argeș), s-a dus în colțul de sus, bară gol”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB, după victoria cu FC Argeş, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor s-a enervat după ce echipa lui Nicolae Dică a câştigat cu emoţii confruntarea de pe Arena Naţională.

Patronul FCSB s-a dezlănţuit după ce echipa sa a trăit periculos un nou meci în Liga 1. În cele 10 meciuri disputate până acum, vicecampioana a încasat 17 goluri.

„N-ai cum, păi dacă nu joacă echipa. Am avut noi șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar aici nu e vorba… Dacă conduci 2-1 și după nu legi 2-3 pase. Nu văd, n-avem posesia.

Reclamă 4 / 0/3

Eram pe vremuri când mâncam bătaie și spuneam că nu e nicio problemă. Nu știu să explic, nu știu ce să zic. Noi câștigăm pe valoarea jucătorilor. Nu mă interesează statistica, eu vreau să dominăm adversarul și mingea să fie numai la noi.

Vreau să dăm goluri, avem jucători valoroși. Dacă noi conducem, nu te retragi. Nu dai în minge bufa-bufa, ești Steaua, nu ești Târgoviște. Dacă avem 2-1, pasăm mingea la centrul terenului, dacă ai culoar dai al 3-lea gol.

Nu bufa-bufa, ce facem aici? I-am cerut explicații (n.r. – lui Nicolae Dică). Emoții poți să n-ai, poți să pierzi 2-1 pe final sau 1-0 și poți să n-ai. Dar vreau să avem siguranța jocului, noi n-o avem!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.   

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 Braga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Luptă stânsă pentru grupele Europa League. Programul 17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei Vezi toate știrile
Citește și