Închide meniul

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, reacţie în scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia: „Ştiu despre ce e vorba!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2022, 18:07

Reclamă
Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, reacţie în scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia: „Ştiu despre ce e vorba!

Aleksander Ceferin, reacţie în scandalul în care este implicat Devins Mangia

DPA Images / Niall Carson via Hepta

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, reacţie în scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia. Preşedintele UEFA a spus că este la curent cu scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat actualul selecţioner al Maltei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Devis Mangia a fost suspendat, în primă fază, din postul de selecţioner. Ulterior, Federaţia de fotbal din Malta a făcut şi plângere la poliţie. Cazul a ajuns şi la UEFA, acolo unde se aşteaptă finalizarea anchetei.

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, reacţie în scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia

Știu despre ce este vorba. Am discutat cu Federația din Malta în ultimele zile și am încredere că investigațiile sunt în desfășurare pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

Este o problemă foarte serioasă. Prefer să nu vorbesc fără să știu foarte bine faptele și rezultatul anchetei. Nu văd de ce UEFA ar trebui să își asume responsabilitatea.

Cu siguranță, vom ajuta la rezolvarea cazului, dar cum am fi putut să știm ce s-ar fi întâmplat”, a spus Aleksander Ceferin pentru Sport Face.

Reclamă

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei. Fostul antrenor al Universității Craiova a dezmințit ipoteza respectivă, lansată în spațiul public de presa malteză.

Tehnicianul italian a fost suspendat temporar din postul de selecționer al Maltei. Anunțul a fost făcut în urmă cu două zile de Federația de Fotbal din Malta.

Devis Mangia a explicat, prin intermediul unui comunicat, că altul a fost motivul pentru care a fost suspendat, ci nu o abatere sexuală.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul a precizat că nu a apelat vreodată la un astfel de comportament:

“În legătură cu știrea apărută în presa din Malta, este de datoria mea să specific faptul că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, o conduită care să afecteze integritatea personală sau sexuală a unei persoane, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației.

Acestea sunt știri false și nefondate, care îmi dăunează grav demnitatea și reputația profesională. În ciuda celor scrise, acest timp de comportament nici măcar nu a fost motivul deciziei Federației. Dacă vor mai fi publicate informații de acest tip, îmi rezerv dreptul să mă adresez instanțelor pentru defăimare. 

Orice viitoare comunicare va fi făcută după un acord cu Federația din Malta, respectând contractul existent”, se arată în comunicatul publicat de Devis Mangia.

Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova!

Devis Mangia (48 ani) a fost acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova. Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

”Lucrurile s-au petrecut în primul sezon, noi am aflat în al doilea sezon. Noi am aflat în noaptea de 7 spre 8 martie 2019. Eu am spus atunci conducerii imediat. A doua zi eram la conducere. Lucrurile au fost spuse. De ce nu am făcut-o atunci? Voi explica ulteriori. El a plecat de la Craiova în vara lui 2019. Ne-a fost greu tuturor… Încă activa.

Acum e mult mai ușor, pentru că s-a retras. E mai bine acum. Decizia de a se retragere a fost una cântărită. Prima tentativă a fost când avea 21 de ani, după incident… 

Reclamă

Am fost la meci. A greșit o preluare, ceva… Au început gesticulări și țipete de pe margine. Am crezut că sunt reacții la cald. L-a schimbat imediat. L-am așteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament. Noi l-am așteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă… Nu l-am mai văzut niciodată așa. Ne-a spus că nu știe cât mai poate rezista. Că nu răspunde de ce ar putea face… Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual. 

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el și i-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușă… Știu de la Răzvan, din ce își aduce aminte, că Mangia i-a pus mână în gât și l-a lipit de zid. Nu-și mai aduce aminte… Știe că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacție urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacție. Puteau spune că s-a sărit calul, să-și ceară scuze, a declarat Alexandra Popa, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și