Închide meniul

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, reacţie în scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia: „Ştiu despre ce e vorba!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 octombrie 2022, 18:07

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, reacţie în scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia: „Ştiu despre ce e vorba!

Aleksander Ceferin, reacţie în scandalul în care este implicat Devins Mangia

DPA Images / Niall Carson via Hepta

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, reacţie în scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia. Preşedintele UEFA a spus că este la curent cu scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat actualul selecţioner al Maltei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Devis Mangia a fost suspendat, în primă fază, din postul de selecţioner. Ulterior, Federaţia de fotbal din Malta a făcut şi plângere la poliţie. Cazul a ajuns şi la UEFA, acolo unde se aşteaptă finalizarea anchetei.

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, reacţie în scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia

Știu despre ce este vorba. Am discutat cu Federația din Malta în ultimele zile și am încredere că investigațiile sunt în desfășurare pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat.

Este o problemă foarte serioasă. Prefer să nu vorbesc fără să știu foarte bine faptele și rezultatul anchetei. Nu văd de ce UEFA ar trebui să își asume responsabilitatea.

Cu siguranță, vom ajuta la rezolvarea cazului, dar cum am fi putut să știm ce s-ar fi întâmplat”, a spus Aleksander Ceferin pentru Sport Face.

Reclamă

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei!

Devis Mangia a rupt tăcerea după ce a fost acuzat că a comis o abatere sexuală asupra unui jucător din naționala Maltei. Fostul antrenor al Universității Craiova a dezmințit ipoteza respectivă, lansată în spațiul public de presa malteză.

Tehnicianul italian a fost suspendat temporar din postul de selecționer al Maltei. Anunțul a fost făcut în urmă cu două zile de Federația de Fotbal din Malta.

Devis Mangia a explicat, prin intermediul unui comunicat, că altul a fost motivul pentru care a fost suspendat, ci nu o abatere sexuală.

Reclamă 4 / 0/3

Italianul a precizat că nu a apelat vreodată la un astfel de comportament:

“În legătură cu știrea apărută în presa din Malta, este de datoria mea să specific faptul că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, o conduită care să afecteze integritatea personală sau sexuală a unei persoane, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației.

Acestea sunt știri false și nefondate, care îmi dăunează grav demnitatea și reputația profesională. În ciuda celor scrise, acest timp de comportament nici măcar nu a fost motivul deciziei Federației. Dacă vor mai fi publicate informații de acest tip, îmi rezerv dreptul să mă adresez instanțelor pentru defăimare. 

Orice viitoare comunicare va fi făcută după un acord cu Federația din Malta, respectând contractul existent”, se arată în comunicatul publicat de Devis Mangia.

Devis Mangia, acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova!

Devis Mangia (48 ani) a fost acuzat de hărțuire sexuală de mama unui fost fotbalist de la Universitatea Craiova. Alexandra Popa, mama lui Răzvan Popa, a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

”Lucrurile s-au petrecut în primul sezon, noi am aflat în al doilea sezon. Noi am aflat în noaptea de 7 spre 8 martie 2019. Eu am spus atunci conducerii imediat. A doua zi eram la conducere. Lucrurile au fost spuse. De ce nu am făcut-o atunci? Voi explica ulteriori. El a plecat de la Craiova în vara lui 2019. Ne-a fost greu tuturor… Încă activa.

Acum e mult mai ușor, pentru că s-a retras. E mai bine acum. Decizia de a se retragere a fost una cântărită. Prima tentativă a fost când avea 21 de ani, după incident… 

Reclamă

Am fost la meci. A greșit o preluare, ceva… Au început gesticulări și țipete de pe margine. Am crezut că sunt reacții la cald. L-a schimbat imediat. L-am așteptat ca să vorbim cu el, dar nu am putut pentru că jucătorii au intrat în cantonament. Noi l-am așteptat în Craiova, când a ajuns după antrenamentul de recuperare. Furia cu care a intrat în casă… Nu l-am mai văzut niciodată așa. Ne-a spus că nu știe cât mai poate rezista. Că nu răspunde de ce ar putea face… Ne-am speriat. El e foarte calm, nu e conflictual. 

Ne-a spus tot. Că atunci când l-a schimbat a trecut pe lângă el și i-a spus în italiană «Îți voi sparge fața în vestiar». Am crezut că a spus la cald. A intrat în vestiar, a uitat să închidă ușă… Știu de la Răzvan, din ce își aduce aminte, că Mangia i-a pus mână în gât și l-a lipit de zid. Nu-și mai aduce aminte… Știe că secunzii îi spuneau lui Răzvan să se calmeze, dar nu el trebuia să se calmeze. A fost o reacție urâtă. Refuz să cred că din partea conducerii nu a fost nicio reacție. Puteau spune că s-a sărit calul, să-și ceară scuze, a declarat Alexandra Popa, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și