Închide meniul

Sorana Cîrstea a anunțat că nu va mai juca tenis în 2022. Motivul din spatele deciziei româncei

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2022, 18:49

Reclamă
Sorana Cîrstea a anunțat că nu va mai juca tenis în 2022. Motivul din spatele deciziei româncei

Sorana Cîrstea nu va mai juca tenis în 2022

Sorana Cîrstea, 32 de ani și locul 39 WTA, a anunțat că nu va mai juca tenis în 2022. Sportiva din România vrea să se refacă complet după ce s-a accidentat la umăr la US Open. „Sori” plănuiește să revină în cea mai bună formă în anul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-am confruntat cu o accidentare la umăr după US Open. Recuperarea necesită mai mult timp decât am crezut inițial și acesta este motivul pentru care nu am participat la niciun turneu în ultimele săptămâni. Am decis să pun stop sezonului 2022, ca să mă concentrez pe recuperare, să fiu 100% în 2023 și să construiesc o echipă bună în jurul meu! Ne vedem pe teren în 2023!„, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

Sorana Cîrstea nu va mai juca tenis în 2022

Sursa: Instagram Sorana Cîrstea

În acest an, Sorana Cîrstea a disputat 43 de partide, dintre care a câștigat 22. Nu a reușit însă să câștige vreun turneu în 2022.

La turneele de Grand Slam, jucătoarea de 32 de ani s-a oprit în optimi la Australian Open și în turul al doilea la Roland Garros, Wimbledon și US Open.

Aproape 821.000 de dolari a câștigat Sorana Cîrstea doar din premiile din participarea la turnee, în 2022.

Reclamă

Sorana Cîrstea, reacţie plină de emoţie după retragerea lui Roger Federer

„Sori” a dezvăluit că nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile după ce a văzut meciul de retragere al lui Federer. Acesta și-a încheiat grandioasa carieră alături de familie și rivalii deveniți prieteni: Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray.

Nu-mi aduc aminte ultima dată când am plâns atât de tare. Tenisul nu va mai fi la fel fără tine„, a fost mesajul postat de Sorana Cîrstea pe Instagram.

Roger Federer și Rafael Nadal au plâns după ultimul meci jucat de starul elveţian. Cei doi au făcut echipă la Laver Cup în ultima partidă a jucătorului de 41 de ani, care va rămâne pentru totdeauna în istoria tenisului.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa de 25 de ani, Roger Federer a jucat 1526 de meciuri la simplu şi 223 la dublu, fără să abandoneze vreun joc. A avut cel puţin o serie de 194 de meciuri consecutive câştigate.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio Vezi toate știrile
Citește și