Închide meniul

Danezii de la Silkeborg, înainte de meciul cu FCSB: „Putem obține puncte împotriva acestei echipe”

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2022, 14:38

Reclamă
Danezii de la Silkeborg, înainte de meciul cu FCSB: „Putem obține puncte împotriva acestei echipe

Danezii de la Silkeborg, înainte de meciul cu FCSB

Andrea Compagno, în FCSB - FC Argeş 3-2 / Hepta

Danezii de la Silkeborg aşteaptă victoria înainte de meciul cu FCSB, al treilea din grupele Conference League din acest sezon. Cele două sunt singurele echipe fără victorie din Grupa B, înainte de duelul de joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După victoria din campionat, avem încredere înaintea meciului de joc cu FCSB. Cred că putem obține puncte împotriva acestei echipe. Am jucat bine atât cu Anderlecht, cât și cu West Ham, cred că meritam să câștigăm puncte din ambele meciuri.

Danezii de la Silkeborg, declaraţii înainte de meciul cu FCSB

Nu avem niciun punct în clasament, așa că victoria este obligatorie joi, cred că putem să câștigăm cele trei puncte”, a spus Lukas Engel, conform site-ului oficial al danezilor.

7 titulari de la FCSB nu fac deplasarea în Danemarca, pentru meciul cu Silkeborg. Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru și Risto Radunovic nu vor face deplasarea în Danemarca şi vor fi menajaţi pentru meciul cu Petrolul Ploieşti.

„FCSB nu este echipă rea, a jucat și ea bine cu West Ham și Anderlecht, la fel ca și noi. Dar trebuie să începem să strângem victorii, ne gândim la 3 puncte joi”, a spus şi Anders Klynge.

Reclamă

Mihai Stoica a anunţat un obiectiv îndrăzneţ la FCSB, după victoria cu FC Argeş

Mihai Stoica a anunţat noul obiectiv de la FCSB, după victoria cu FC Argeş. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că echipa va avea şanse importante la titlu în a doua parte a campionatului, deşi se află la 16 puncte distanţă de Farul, liderul Ligii 1.

FCSB se află pe locul 13 în campionat, cu 11 puncte, după 10 etape disputate. Roş-albaştrii au obţinut a doua victorie din acest sezon de Liga 1, pe teren propriu, cu FC Argeş, scor 3-2.

„Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă.

Reclamă 4 / 0/3

Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și