Închide meniul

Danezii de la Silkeborg, înainte de meciul cu FCSB: „Putem obține puncte împotriva acestei echipe”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2022, 14:38

Danezii de la Silkeborg, înainte de meciul cu FCSB: „Putem obține puncte împotriva acestei echipe

Danezii de la Silkeborg, înainte de meciul cu FCSB

Andrea Compagno, în FCSB - FC Argeş 3-2 / Hepta

Danezii de la Silkeborg aşteaptă victoria înainte de meciul cu FCSB, al treilea din grupele Conference League din acest sezon. Cele două sunt singurele echipe fără victorie din Grupa B, înainte de duelul de joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„După victoria din campionat, avem încredere înaintea meciului de joc cu FCSB. Cred că putem obține puncte împotriva acestei echipe. Am jucat bine atât cu Anderlecht, cât și cu West Ham, cred că meritam să câștigăm puncte din ambele meciuri.

Danezii de la Silkeborg, declaraţii înainte de meciul cu FCSB

Nu avem niciun punct în clasament, așa că victoria este obligatorie joi, cred că putem să câștigăm cele trei puncte”, a spus Lukas Engel, conform site-ului oficial al danezilor.

7 titulari de la FCSB nu fac deplasarea în Danemarca, pentru meciul cu Silkeborg. Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru și Risto Radunovic nu vor face deplasarea în Danemarca şi vor fi menajaţi pentru meciul cu Petrolul Ploieşti.

„FCSB nu este echipă rea, a jucat și ea bine cu West Ham și Anderlecht, la fel ca și noi. Dar trebuie să începem să strângem victorii, ne gândim la 3 puncte joi”, a spus şi Anders Klynge.

Reclamă

Mihai Stoica a anunţat un obiectiv îndrăzneţ la FCSB, după victoria cu FC Argeş

Mihai Stoica a anunţat noul obiectiv de la FCSB, după victoria cu FC Argeş. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că echipa va avea şanse importante la titlu în a doua parte a campionatului, deşi se află la 16 puncte distanţă de Farul, liderul Ligii 1.

FCSB se află pe locul 13 în campionat, cu 11 puncte, după 10 etape disputate. Roş-albaştrii au obţinut a doua victorie din acest sezon de Liga 1, pe teren propriu, cu FC Argeş, scor 3-2.

„Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă.

Reclamă 4 / 0/3

Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și