Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat un obiectiv îndrăzneţ la FCSB, după victoria cu FC Argeş: „Cred că avem şanse. Vom avea o echipă mult mai bună”

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2022, 21:48

Mihai Stoica a anunţat un obiectiv îndrăzneţ la FCSB, după victoria cu FC Argeş: „Cred că avem şanse. Vom avea o echipă mult mai bună

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

  • Mihai Stoica a anunţat noul obiectiv de la FCSB
  • Managerul general a anunţat ce se întâmplă cu echipa la meciul cu Silkeborg

Mihai Stoica a anunţat noul obiectiv de la FCSB, după victoria cu FC Argeş. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că echipa va avea şanse importante la titlu în a doua parte a campionatului, deşi se află la 16 puncte distanţă de Farul, liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se află pe locul 13 în campionat, cu 11 puncte, după 10 etape disputate. Roş-albaştrii au obţinut a doua victorie din acest sezon de Liga 1, pe teren propriu, cu FC Argeş, scor 3-2.

Mihai Stoica a anunţat obiectivul clar de la FCSB, după victoria cu FC Argeş

Mihai Stoica susţine că FCSB va menaja mai mulţi jucători pentru partida cu Silkeborg, din a treia etapă a grupelor Conference League. Managerul general susţine că noul obiectiv este câştigarea titlului, deşi echipa se află în partea a doua a clasamentului.

Reclamă

MM a dezvăluit că va reveni şi Iulian Cristea, după accidentarea care l-a ţinut departe de teren în acest sezon, iar echipa va fi mult mai competitivă în a doua parte a campionatului.

„Mulţi jucători vor fi menajaţi în Europa, pentru a nu pierde pasul cu cele din play-off. Dacă le băteam pe West Ham şi Anderlecht, era altceva. Cât timp noi am vândut cu neparticipări în Europa şi l-am vândut pe Man cu record all time, nu e problemă. Nu vindem ca să subzistăm, nu e problemă.

Reclamă

Titlul e obiectivul, indiscutabil. Absolut, cred că avem şanse şi vom avea în a doua parte a campionatului, care chiar contează, o echipă mult mai bună decât acum. Revine şi Cristea şi vom avea soluţii. Fac calcule bune de obicei”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

„Pasaţi, bă, mingea!” Gigi Becali, criză de nervi în direct

Gigi Becali a făcut o criză de nervi în direct, la 12 ore după FCSB – FC Argeş, scor 3-2. Patronul roş-albaştrilor nu îşi explică de ce jucătorii lui Nicolae Dică nu pot avea posesia pe care el şi-o doreşte.

Latifundiarul din Pipera a avut o reacţie uluitoare şi i-a avertizat pe fotbaliştii de la FCSB. A transmis un ultimatum şi anunţă că nu va mai accepta să vadă pase greşite.

Reclamă 4 / 0/3

„Am luat tot ce e bun, am dat afară ce e prost. Dacă am adus toată crema fotbalului, pasaţi bă mingea. Ce facem, mă? Jucăm cu ‘Companio’? Aşa se joacă fotbalul, avem 2-1? E Steaua, mă, nebunule. Pasează mingea şi aleargă. Scoate limba. Pe ce ai 30.000 salariu? Pasează mingea, lasă nebunia ta. Ţi-e frică de FC Argeş?

Pasează bă mingea. Joci cu Real Madrid şi ţi-e frică să nu te bată? Joci la Real Madrid acasă, nebunule, să dai mingea aşa?”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali nu a pus tunurile numai pe fotbaliştii vicecampioanei. A răbufnit şi la adresa lui Mihai Stoica, după ce a aflat că MM a ţinut cu Sepsi în meciul Hermannstadt.

„Nu ştiu. De ce nu se întâmplă? Mai joci cu Petrolul acum, uită bă de play-off. Că joci şi cu Sepsi. La revedere, mă, play-off. Tu care ai 20.000 salariu. El ţinea cu Sepsi, când am văzut 1-0… de ce ţii cu Sepsi tu? Vrei să o întreci pe Hermannstadt sau pe Sepsi? Nebunii, fără minte, aiureli la cap. Mă, nebunule! Când îl mai ajungi pe Sepsi?

Acum avem problema cu Sepsi, că mă contram cu Meme ieri. Acum am problemă mai mare cu Sepsi, Doamne miluieşte. Nu poţi să o scoţi decât pe Petrolul, Sepsi şi UTA. Am ajuns să ţin cu CFR. Am ţinut cu Farul, mă, că au jucat cu UTA. Eu am nevoie pe UTA să o dau jos, Sepsi şi Petrolul. Pe mine mă interesează de Hermannstadt”, a spus patronul lui FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”