Închide meniul

Barcelona şi Atletico Madrid, acord pentru transferul lui Antoine Griezmann! Toate detaliile

Dan Roșu Publicat: 5 octombrie 2022, 15:11

Reclamă
Barcelona şi Atletico Madrid, acord pentru transferul lui Antoine Griezmann! Toate detaliile

Barcelona şi Atletico Madrid, acord pentru transferul lui Antoine Griezmann

Barcelona şi Atletico Madrid, acord pentru transferul lui Antoine Griezmann / Profimedia Images

Barcelona şi Atletico Madrid au ajuns la un acord de principiu pentru transferul definitiv al lui Antoine Griezmann la gruparea din capitala Spaniei, anunţă la unison presa iberică de miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform cotidianului catalan Sport, cele două cluburi s-au înţeles în privinţa unei sume fixe de 20 de milioane de euro, la care ar urma să se adauge unele bonusuri, în funcţie de performanţe.

Barcelona şi Atletico Madrid, acord de principiu pentru transferul definitiv al lui Antoine Griezmann

Atletico trebuia iniţial să plătească suma de 40 de milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Griezmann, care a revenit sub formă de împrumut la clubul madrilen în vara anului trecut, după două sezoane pe Camp Nou, în care a marcat 35 de goluri în 102 meciuri disputate în tricoul Barcelonei, în toate competiţiile.

Barcelona a plătit 120 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Griezmann, achitând clauza reziliere a contractului fotbalistului francez cu Atletico Madrid, în iulie 2019.

La revenirea sa la Atletico, în contractul de împrumut semnat cu Barcelona era prevăzută o clauză de cumpărare, în valoare de 40 de milioane de euro, care devenea obligatorie pentru madrileni dacă francezul ar fi bifat cel puţin 45 de minute în mai mult de 50% din meciuri.

Reclamă

Griezmann va semna cu Atletico până în 2027

Acesta a şi fost motivul pentru care antrenorul lui Atletico, Diego Simeone, l-a ţinut pe banca de rezerve pe Griezmann la fiecare meci al lui Atletico de la debutul acestui sezon, introducându-l în joc doar din minutul 60.

Potrivit cotidianului Marca, după ce acordul dintre cele două cluburi va fi oficializat, Antoine Griezmann (31 ani) va semna un contract valabil până în 2027 cu Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și